Domov » Moda & stil » Razkrito, zakaj Meghan Markle nikoli ne bo nosila oblek Victorie Beckham

Razkrito, zakaj Meghan Markle nikoli ne bo nosila oblek Victorie Beckham

Moda & stilVIP
Razkrito, zakaj Meghan Markle nikoli ne bo nosila oblek Victorie Beckham
📷 Profimedia

Vojvodinja suseška običajno z veseljem podpira svoje prijatelje, ki so modni oblikovalci, vendar obstaja zelo dober razlog, zakaj noče nositi oblek s podpisom Victorie Beckham…

Kot vojvodinja suseška, ima Meghan Markle kar močan vpliv, še zlasti ko gre za modo. Modni oblikovalci si neizmerno želijo, da bi vojvodinja izbrala njihova oblačila, predvsem zato, ker ko ona nekaj obleče, to opazi ogromno ljudi po vsem svetu.

Zagotovo pa je vsaj malo razočarana britanska modna oblikovalka Victoria Beckham, saj Meghan ni ravno ljubiteljica njenih krojev, kljub temu, da sta bila tako Victoria kot njen mož David Beckham povabljena na njeno kraljevo poroko s princem Harryjem.

Avstralski Harper’s Bazaar je razkril citat Meghan Markle, ki ga je podala še pred poroko s princem Harryjem in je pojasnil, zakaj nikoli ne obleče oblek od Victorie Beckham.

“Začenjam spoznavati, da čeprav oblačila izgledajo odlično na obešalniku, to nikakor ne pomeni, da bodo izgledala dobro tudi na meni,” je povedala za Glamour UK. “Na primer, obožujem obleke Victorie Beckham, ampak nimam visoke postave, ki bi podpirala takšno silhueto.”

Torej, med zvezdnicama ni nobene negativnosti, vojvodinja le meni, da ne laskajo njeni postavi. No, morda pa kljub vsemu nekoč spremeni svoje mnenje.