Domov » Lepota & zdravje » Pozor, pozor! Prihaja kolekcija L’Oréal Paris x Karl Lagerfeld

Pozor, pozor! Prihaja kolekcija L’Oréal Paris x Karl Lagerfeld

Lepota & zdravjeLičenjeVIP
Pozor, pozor! Prihaja kolekcija L’Oréal Paris x Karl Lagerfeld
📷 L’Oréal Paris Makeup / Instagram

Dve ikonični pariški znamki združujeta moči!

Tudi po njegovi smrti v začetku letošnjega leta, se legendarna znamka Karla Lagerfelda še naprej uveljavlja v svetu mode in lepote. S prihajajočim sodelovanjem z L’Oréalom Parizom se ljubitelji ličil še kako zelo veselijo letošnje jeseni!

Vse, kar vemo do sedaj o težko pričakovani L’Oréal Paris x Karl Lagerfeld kolekciji:

Sodelovanje, ki so ga spodbudili pri znamki pokojnega modnega oblikovalca, je bilo prejšnji teden prvič razkrito tako na njegovem Instagram profilu kot tudi na profilu priljubljene lepotne znamke. Lepotna kolekcija L’Oréal Paris x Karl Lagerfeld bo svoje razkritje doživela 27. septembra na pariškem tednu mode. Tako pri L’Oréal-u kot tudi pri znamki pokojnega Lagerfelda zaenkrat še molčijo o podrobnostih, kaj bo vsebovala kolekcija, vendar lahko zagotovo pričakujemo nekaj v stilu klasičnih ličil z dodatkom rokovske elegance.

Caroline Lebar, vodja oddelka za izgled in komunikacije pri podjetju Maison Karl Lagerfeld pravi, da bo kolekcija častila barve, vzorce in tematiko, ki jih je ljubil znani oblikovalec. “Ta linija ličila resnično odraža znamko Karla Lagerfelda in kar je Karl ljubil pri ličilih – senčila je pogosto uporabil za barve na svojih skicah”, je povedala za Harper’s Bazaar.