Praznična darila za kolegice, ki si jih želiš tudi sama!

Najboljše prijateljice so kot sorodne duše! Ob tebi so ko se smeješ, jokaš in ko potrebuješ mnenje ali ti nova obleka sploh pristaja. Tolaži te, ko se razideš svojim fantom in je vesela zate, ko imaš novega. V bistvu brez ‘best frendic’ sploh ne bi znala funkcionirati! Zato je kadarkoli idealen čas za obdarovanje, da jim pokažeš koliko ti resnično pomenijo. Samo zate smo ustvarili ultimativni darilni priročnik, da boš lahko izročila najboljša darila tvojim najboljšim prijateljicam in vsem ženskam v tvojem življenju, ki ti pomenijo največ.

1. HEARTBEAT verižica

HEARTBEAT verižica v zlati ali srebrni barvi je minimalistična in primerna za prav vsak dan in vsako priložnost. Je lahka in brez težav se jo kombinira k vsakemu stilu. Glavni obesek je utrip srca, malo višje pa verižico krasi tudi simpatično srce.

2. EQUA BPA free modne stekleničke

Blagovna znamka EQUA združuje dve besedi in sicer ECO in AQUA (voda). Prikupne modne stekleničke EQUA, ki so priljubljene pri blogerjih s celega sveta so obvezen dodatek za vse modne navdušenke! Omogočajo pripravo okusnih zdravih napitkov in tako skrbijo, da ste ti in tvoje najdražje skozi celo leto hidrirane.

3. YANKEE CANDLE dišeča svečka

Prijeten dom, čarobno vzdušje in prijetne dišave so pomemben del našega počutja. In nič ni lepšega kot skozi okno opazovati, kako zunaj sneži, dom pa s toplino in prijetnimi dišavami napolni dišeča svečka. Razvajaj sebe in svoje najdražje s toplimi prazničnimi vonji, ki pogrejejo srce in dušo. Saj veš, povsod je lepo, a doma je najlepše, še posebej če je prižgana dišeča svečka!

4. Eko zobne ščetke HUMBLE BRUSH

Ročaj zobne ščetke je izdelan iz 100% biološko razgradljivega bambusa. Vse Humble Brush ščetke za odrasle imajo mehke ščetine, ki so najboljše za naše dlesni in so preverjeno brez toksina BPA (bisfenol A). Zobne ščetke so zapakirane v prozoren, biološko razgradljiv ovoj narejen iz rastlin in prikupno škatlico, ki je narejena iz 100% recikliranih materialov. Z vsako kupljeno zobno ščetko boš dodatno podarila eno zobno ščetko ljudem v stiski, ki nimajo dostopa do zobozdravstvene oskrbe. Kul, kajne?

5. QME vitamini in minerali

Dnevni pomočnik je prehransko dopolnilo, ki vsebuje uravnoteženo kombinacijo vitaminov, mineralov (kalcija, magnezija, železa in cinka) in drugih snovi za podporo telesu med vsakodnevnimi aktivnostmi.

6. Lepotni MIX

Lepotni mix je kombinacija MSM-ja (minerala lepote) in camu camu-ja. Kombinacija, ki odlično pripomore k hormonskemu ravnovesju in krepitvi imunskega sistema. Pripomore pa tudi k zdravim lasem, nohtom in koži.

7. Svetleči TATTOO

Svetleči (kovinski) tattoo ali v originalu “flash tattoo” je inovativen začasni nakit, navdihnjen po začasnih tattoo-jih. Nosijo ga fashioniste, zvezdnice in preproste punce, ki želijo v svoje stajlinge vnesti malo zlatega sijaja in glamurja, zato je odličen modni dodatek za decembrske zabave. Saj veš, bolj kot se blešči, bolj čarobno se nam zdi!

Poglej si tudi zabavne nasvete za praznično obdarovanje in kako z okrasnim lepilnim trakom ustvariš luštne darilne paketke!