Beyoncé in Topshop s športno linijo oblačil

Oktobra 2014 sta zvezdnica in angleška modna znamka Topshop naznanila oblikovanje skupne športne kolekcije. In ne samo to. Ustvarila sta popolnoma novo podjetje z lastništvom 50-50 in ga poimenovala Parkwood Topshop Athletic Ltd., preko katerega bosta ustvarjala skupne kolekcije udobnih atletskih oblačil, ki so primerna tudi za prosti čas.

Sodelovanje je bilo samo vprašanje časa, saj je Beyoncé že dolgo zvesta fenica znamke Topshop. Vendar pa to ni ravno klasično hitro modno sodelovanje zvezde in modne znamke, pravzaprav to sploh ni sodelovanje v pravem pomenu besede. “To ni sodelovanje,” razlaga ustanovitelj znamke Topshop Sir Philip Green. “Gre za ustvarjanje blagovne znamke in uspešnega podjetja.”

Prva Topshop-Beyoncé kolekcija, ki bo police trgovin ugledala aprila 2016, bo vsebovala oblačila, čevlje in dodatke za šport, jogo in ples (logično!). Kolekcija bo ustvarjena z mislijo na ženske, ki hodijo na jogo ali v fitnes, prav tako pa tudi za tiste, ki bi rade samo izgledale, kot da to počnejo.

Ne spreglej tudi lepotnega sodelovanja pevke Ellie Goulding s kozmetiko MAC!