Lepotno sodelovanje: Ellie Goulding in kozmetika MAC

Kozmetika MAC ima kar smisel za izbiranje simpatičnih osebnosti, ki so obrazi njihovih omejenih kolekcij. In naslednja na vrsti ni nobena druga kot pop zvezdnica Ellie Goulding. Mimogrede, si videla njen fantastični nastop na letošnji glamurozni modni reviji Victoria’s Secret?

Sodelovanje je bilo potrjeno že junija letos, zdaj pa je jasen tudi točni datum izida kolekcije. Razkritih pa je tudi vseh 19 izdelkov, ki so praktično vse kar potrebuješ, če želiš ustvariti dva prepoznavna Ellie-jina videza: naravno čez dan, senzacionalno zvečer. In kaj vse bo zajemala kolekcija? Dve različni vrsti maskare, dva paketa umetnih trepalnic (polne in posamezne), paletke za oči in lica, ki se nagibajo bolj k nevtralnim, rozastim in bronastim odtenkom, izbirala pa boš lahko tudi med šminkami, glosi in masivnimi svinčniki.

Omejena kolekcija bo na spletu na voljo od 14. decembra, v trgovinah (najbližji MAC trgovini sta v Zagrebu in Grazu, zaenkrat nepreverjene informacije pa pravijo, da naj bi se dalo kozmetiko kupiti tudi v avstrijskem nakupovalnem centru Seiersberg) pa se jo bo dalo kupiti od 17. decembra. Boš pa morala kar pohiteti, saj ne bo na voljo do razprodaje zalog, ampak jo bodo s polic umaknili že 15. januarja (čeprav verjetno do takrat tako ali tako ne bo več niti enega kosa kolekcije naprodaj).

Ne spreglej tudi, kako popolno prekriješ podočnjake in kako ustvariš ‘colorblocking’ na ustnicah, ki je najnovejši trend nošenja šminke!