Domov » VIP » Pri Victoria’s Secret končno razkrili prestižni Fantasy nedrček

Pri Victoria’s Secret končno razkrili prestižni Fantasy nedrček

VIP
Pri Victoria’s Secret končno razkrili prestižni Fantasy nedrček
📷 Profimedia

In pa tudi, katera supermanekenka ga bo nosila!

Vsako leto na Victoria’s Secret modnem šovu izbrana manekenka nosi prestižni Fantasy nedrček in letošnjega je oblikovalo podjetje Mouawad. Poimenovali so ga Champagne Nights Fantasy Bra in tehta več kot 600 karatov, krasijo pa ga diamanti, rumeni safirji in modri topaz. Kovina je iz 16 karatnega zlata.


Prestižni komplet spodnjega perila so izdelali ročno, za izdelavo pa so potrebovali približno 350 ur. Na nedrček in spodnje hlačke so morali pritrditi kar 6000 dragocenih kamnov.

In kateri Victoria’s Secret manekenki bo letos pripadla ta čast, da se bo po modni pisti sprehodila s Fantasy nedrčkom? Sinoči so pri znamki razkrili, da bo več milijonov dolarjev vreden nedrček nosila Lais Ribeiro. 27-letna manekenka z znamko spodnjega perila sodeluje že od leta 2010, letos pa se bo po sprehodu po modni pisti v Šanghaju pridružila četici angelčic, ki so v preteklih letih nosile te zelo posebne diamantne nedrčke.


Poleg zapeljivega poziranja v prestižnem nedrčku, je Lais za Vogue posnela tudi zabaven video iz zakulisja, ki prikazuje, kako se angelčica pripravlja na fotografiranje:

Se še spomniš, kako razkošno je izgledal lanskoletni Fantasy nedrček in kaj se v resnici dogaja med pomerjanjem Victoria’s Secret angelskih kril?