Domov » VIP » Prijatelji posvarili Meghan Markle pred princem Harryjem

Prijatelji posvarili Meghan Markle pred princem Harryjem

VIP
Prijatelji posvarili Meghan Markle pred princem Harryjem
📷 Profimedia

“Verjamem, da je super, ampak nikar!”

Meghan Markle je razkrila, da so jo na začetku prijateljevanja s princem Harryjem prijatelji opozorili, naj se ne zaplete z njim v zvezo. Vojvodinja suseška se je o tem razgovorila med intervjujem v Afriki za dokumentarni film Harry and Meghan: An African Journey.

V pogovoru s Tomom Bradbyjem je Meghan razkrila, da so jo njeni britanski prijatelji opozorili na zgodovino nekaterih članov kraljeve družine in tamkajšnjih tabloidov.

“Težko je,” je Meghan povedala o lanskem letu. “Mislim, da tega nihče ne more razumeti, a po pravici povedano nisem imela pojma, kar tukaj verjetno zveni težko razumljivo, ampak ko sem prvič srečala svojega zdajšnjega moža, so bili moji prijatelji resnično veseli, ker sem bila jaz tako srečna, ampak moj britanski prijatelj pa mi je rekel: “Verjamem, da je super, ampak nikar se ne zapleti z njim, ker ti bodo britanski tabloidi uničili življenje.”

“Zelo naivno sem – sama sem Američanka, tega tam nimamo – rekla: ‘O čem govoriš? To nima nobenega smisla, nisem v tabloidih.’ Nisem razumela. Tako da ja, težko je bilo.”

“Vem pa, da si nikoli nisem mislila, da bo lahko, sem pa mislila, da bo pošteno in to je tisti del, ki ga je res težko razumeti, ampak preprosto živim dan za dnem.”