Princ William “ne more tolerirati”, kako se je Meghan obnašala do Kate

Kraljevi družini niso tuji spori, napetost in nenaklonjenost, zdaj pa je bilo razkrito, da se najbolje ne razumeta niti in .

Princ William se je do svoje svakinje Meghan pogosto zdel precej brezbrižen, vendar pa se zdaj zdi, da so hladni občutki prerasli v čisto sovraštvo.

Vir blizu vojvoda kambriškega trdi, da ga nadvse moti način, je Meghan ravnala z njegovo ženo Kate Middleton.


Vojvodinji naj si nikoli ne bi bili blizu in mnogi so za to krivili kulturno ločnico med Britanijo in ZDA, zdaj pa je nenaklonjenost med njima pripeljala tudi princa Williama do te mere, da njegovi bližnji viri trdijo, da je odnos med njima morda povsem nerešljiv.

Poznavalec kraljeve družine trdi, da princ William meni, da je Meghan že vse od dne, ko sta se spoznali, zlorabljala njegovo ženo in da so bili Kateini poskusi, da bi ji pomagala in se spoprijateljila z ameriško igralko, “nenehno napačno interpretirani”.

“Zdi se mu, da se je Kate že od začetka trudila, a nikoli ni bilo dovolj.”

“Kate je poskušala Meghan pomagati razumeti odgovornosti kraljevega življenja, vendar so bila njena prizadevanja nenehno napačno interpretirana.”

“Med intervjujem z Oprah je Kate tako javno izpostavila, da je to oseba, zaradi katere je jokala, kar je bilo zares podlo,” trdi drugi kraljevi vir.

“Meghan se je popolnoma zavedala, da je Kate nemočna za ugovor.”

“William meni, da je z njo ravnala povsem nepravično.”

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si