Prince William in Kate Middleton uporabljata najboljše tehnike pri vzgoji svojih otrok

Se strinjajo strokovnjaki za starševstvo.

Princ William in Kate Middleton sta polno zaposlena člana kraljeve družine, doma pa sta tudi starša trem majhnim otrokom.

Slavna zakonca sta konstantno pod očmi budne javnosti in nekateri opazovalci so preučili starševski slog vojvoda in vojvodinje kambriške. Po mnenju strokovnjakov za starševstvo imata William in Kate “najboljše tehnike”, da svoje otroke prepričata, da se lepo vedejo.

Princ William in Kate Middleton otroke vzgajata s pomočjo varuške

William in Kate sta menda zelo prisotna starša, vendar pa si pomagata tudi z varuško. Maria Borrallo je družinska varuška in je začela delati za slavni par kmalu po rojstvu njunega najstarejšega sina, princa Georgea.

Maria je študirala na fakulteti Norland College, ki je dobro znana šola za varuške. Številni diplomanti šole so nadaljevali z delom za premožne in vplivne ljudi.

“Varuške se naučijo vsega, od obrambne vožnje in varovanja do tega, kako skrbeti za bodočega kralja ali kraljico,” je nekoč za ABC News pojasnila kraljeva komentatorka Victoria Murphy. “Torej ona preprosto ve vse, kar bi morali vedeti o vzgoji otroka.”

Strokovnjaki za starševstvo pravijo, da imata Kate in William “najboljše tehnike”, s katerimi lahko svoje otroke prepričata, da se lepo obnašajo

Učenje otrok lepega vedenja je pomemben del starševstva. Po mnenju strokovnjakov podjetja Babysense imata William in Kate odličen način, da svoje otroke prepričata, da se lepo obnašajo.

“Objavljene so bile podrobnosti o Katinem in Williamovem ‘hišnem redu’, ko gre za discipliniranje njunih otrok,” so povedali strokovnjaki. “Namesto odmora na samem se raje odločimo za ‘kavč za klepetanje’ in ko izbruhne prepir ali kakršnakoli oblika soočenja, bosta Kate ali William dotičnega otroka odpeljala v drugo sobo, kjer se bosta pogovorila o njegovem vedenju.”

In nadaljujejo: “Čeprav ni pravilnega ali napačnega načina pri vzgajanju otroka, tehnike, ki jih izvajata Kate in William, kažejo, da se s svojimi otroki raje pogovarjata o njihovem vedenju in zakaj je to nesprejemljivo. To je tehnika, ki jo uporabljajo mnogi starši in verjamejo, da bo otroku pomagala razumeti, zakaj je discipliniran.”

Strokovnjaki pa so se pogovarjali tudi o razlikah med “klepetalnico” in “odmorom na samem”.

“Odmor na samem se uporablja v številnih gospodinjstvih po vsem svetu in pomeni, da otrok nekje sedi v tišini, običajno eno minuto za vsako leto svojega rojstva, za katero mnogi starši menijo, da je učinkovita disciplinska metoda,” pravijo strokovnjaki. “Po drugi strani pa lahko odpiranje razprave med otrokom in staršem, kot to počneta Kate in William, otroku omogoči, da izrazi svoja čustva, hkrati pa mu omogoči, da razloži otroku, kaj je storil in zakaj je to narobe. To lahko pogosto ustvari bolj pomirjujoče vzdušje.”

Poleg tega so strokovnjaki poudarili, da princa Georgea in princeso Charlotte mediji pogosto pohvalijo, da se “lepo obnašata”, ko sta v javnosti. To bi lahko razumeli kot dokaz o starševstvu Williama in Kate.

“Te veljajo za ene najboljših tehnik pri vzgoji, saj vsem prisotnim omogočajo, da izrazijo svoja čustva in razumejo, zakaj se otrok morda obnaša neprimerno in kot odgovor, zakaj je to nesprejemljivo,” so še pojasnili strokovnjaki.

Preberi si tudi:
Trik, kako otroka hitreje prepričati, da gre v posteljo

Trik, kako otroka hitreje prepričati, da gre v posteljo

Trik naj bi deloval že v 60-ih sekundah! Ali obstaja kdo, ki ima pred spanjem več opravil kot malčki? Čeprav so pojedli večerjo, se igrali z vsemi svojimi…