TA obleka od Meghan Markle piše zgodovino

Meghan Markle je prejela veliko čast!

Obleka Armani, ki jo je 40-letna vojvodinja suseška nosila med intervjujem z Oprah Winfrey, je bila s strani angleškega Modnega muzeja (orig. Fashion Museum) razglašena za obleko leta 2021.

Za intervju – ki je bil na CBS-u predvajan marca 2021 – je Meghan izbrala črno-belo svileno obleko z dolgimi rokavi z motivom lotosovega cvetja in ujemajočim se pasom. Obleka je bila del Armanijeve kolekcije Cruise za pomlad/poletje 2022.

V sporočilu za javnost Modnega muzeja v Angliji je bila obleka “eden od odločilnih popkulturnih trenutkov leta 2021”.

Meghanino obleko sta izbrala Ibrahim Kamara in Gareth Wrighton iz revije Dazed v skladu z muzejsko tradicijo, da povabi vrhunsko ime iz modne industrije, da izbere obleko leta, “ki zajema prevladujoče modno razpoloženje, predstavlja preteklo leto in zajema domišljijo.”

“V današnji hiperstilizirani pop kulturi ima obleka leta možnost, da postane tudi ‘mem leta’ in oba sva se zavzela za Meghanin in Harryjev zdaj ikonični intervju z Oprah kot glavni proti-ustanovitveni trenutek, ki bo za vedno vztrajal v britanski kolektivni zavesti,” sta povedala Ibrahim in Gareth v svoji izjavi. “Meghanina obleka na preklop od Armanija, ki jo je nosila za prikaz čudovite nosečnosti, je uokvirila vojvodinjo v črnem pred bogato pokrajino hollywoodskega vrta Tylerja Perryja.”

Preberi si tudi:
Meghan Markle naj bi lansirala lastno kozmetično znamko

Meghan Markle naj bi lansirala lastno kozmetično znamko

Meghan Markle so opazili na obisku pri velikem marketinškem mogotcu, ki je v preteklosti sodeloval že s številnimi slavnimi osebnostmi. Medtem ko ima Meghan polne roke dela s…