Razkrita identiteta skrivnostne ženske, ki je bila pred smrtjo na večerji z Matthewom Perryjem

Oglasila se je ženska, ki je le en dan prej večerjala s preminulim igralcem.

27. oktobra, le en dan pred nenadno smrtjo priljubjenega igralca Matthewa Perryja, je bil zvezdnik opažen na večerji s skrivnostno žensko v Los Angelesu. Rjavolaska na fotografijah se je zdaj odločila, da, samo zaradi izpostavitve v medijih, tudi sama spregovori.

Athenna Crosby je na Instagram zgodbah zapisala, da je bil Matthew tisti dan “srečen”. “Nisem hotela govoriti o tem, a povedala bom, da sem imela čast osebno poznati Matthewa,” je zapisala pod črno-belim portretom Matthewa v sredo, 1. novembra.

Matthew Perry - Modna.si
Matthew Perry (Foto: AthennaCrosby / Instagram Stories)

“Tako sem potrta zaradi njegove smrti, vendar se mi je zdelo neokusno javno govoriti o tem, saj pozornost ne bi smela biti namenjana meni, temveč njemu in njegovi zapuščini in bil je izjemno zasebna oseba, kar sem vedno spoštovala v najinem prijateljstvu,” je nadaljevala. “Res sva bila prijatelja in bila sem ena zadnjih, ki je govorila z njim in ga videla, preden je umrl.”

25-letna igralka in model je v nadaljevanju opisala počutje igralca v njegovih zadnjih urah življenja. “Želim poudariti, da je bil Matthew izjemno dobre volje in se je z menoj navdušeno pogovarjal o stvareh, ki so se mu dogajale v življenju,” je zapisala na naslednji zgodbi na Instagramu. “Bil je tako vesel in živahen.”

Matthew je umrl zaradi navidezne utopitve, potem ko so ga 28. oktobra odkrili v jacuzziju na njegovem domu. Najbolj znan je po tem, da je zaigral skupaj s Courteney Cox, Liso Kudrow, Davidom Schwimmerjem, Mattom LeBlancom in Jennifer Aniston v ikonični seriji Prijatelji. Bil je star 54 let.

Preberi si tudi:
Preostalih 5 soigralcev iz serije Prijatelji dalo skupno izjavo po smrti Matthewa Perryja - Modna.si

Preostalih 5 soigralcev iz serije Prijatelji dalo skupno izjavo po smrti Matthewa Perryja

V izjavi za PEOPLE so se Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc in David Schwimmer poklonili pokojnemu zvezdniku in svojemu tesnemu prijatelju, ki je 10 sezon…