Razkrito, kako je lahko biološka starost 50-letne Kelly Ripe v resnici 39!

Nekatere naše najljubše zvezdnice izgledajo brezhibno in to zaradi številnih razlogov: imajo veliko časa za vadbo, strokovnjake za prehrano, dobro genetiko itd. Med zvezdnice, ki izgledajo mlajše kot v resnici so, sodi tudi Kelly Ripa. In ne le to, da izgleda mlajša, njeno telo dejansko je mlajše od njene starosti.

O njeni prehrani je spregovoril njen nutricionist dr. Daryl Gioffre in delil 5 nasvetov:


1. Dan začne z zelenim sokom
Po besedah dr. Gioffreja Kelly vsako jutro začne z zelenim sokom, ki vsebuje Acid-Kicking Daily Greens iz linije Alkamind. Takšni sokovi so bogati s klorofilom, ki je odličen vir vitaminov A, C, E in K, antioksidantov in pomembnih mineralov, ki spodbujajo imunski sistem, kot so magnezij, železo, kalcij in kalij.

2. Sledi visoko-alklalnemu, nizko-kislinskemu življenjskemu slogu
Ta način prehranjevanja ima “glavni cilj zmanjšati vnetja in kislost v telesu, ki nam lahko odvzame energijo in spodbudi vnetja,” pojasnjuje Daryl. Mnogi med nami uživamo preveč kisle hrane, kot so sladkor, žita, mlečni izdelki, predelana hrana in kava. Pravi, da takšna kisla živila povzročajo, da se mora telo bolj potruditi, da uravnoteži pH. Čeprav pH krvi ne moremo spremeniti, pa lahko z uživanjem zdrave alkalne hrane iz svojega telesa odstranimo bremena.

3. Živi zmerno
Moto nutricionista je “zmernost, ne odrekanje” in Kelly naj bi bila odličen primer tega. “Njen urnik je zahteven in natrpan, zato na koncu potrebuje nekaj trajnostnega. Tudi pri strankah ne maram uporabljati besede dieta – namesto tega najdemo ravnovesje, ki deluje z njihovim življenjskim slogom, da bi prišli do optimalnega zdravja in energije.” Če je 80 odstotkov življenjskega sloga zdravega, ostane nekaj prostora za uživanje. “Na primer, če si Kelly zaželi malo čokolade, si bo privoščila mandlje oblite s čokolado, da se ne počuti prikrajšano, kljub vsemu pa še vedno zaužije nekaj zdravih sestavin.” Gre le za boljše odločitve.

4. 99-odstotkov njene prehrane je rastlinske
uživa večinoma rastlinsko prehrano, ki je sestavljena predvsem iz zdravih rastlinskih maščob, veliko zelene zelenjave, zmerno količino beljakovin ter nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in sladkorja. “Nekateri njeni najljubši obroki na rastlinski osnovi so velika solata za kosilo z mikro zelenjavo, avokadom, ekstra deviškim oljčnim oljem in limono ter nekaj zdravih oreščkov,” pojasnjuje Daryl. “Ta zdrava kombinacija mineralov in vrhunskih keto maščob energizira in napaja preostanek dneva.”

5. Telovadi vsak dan
Čeprav je hrana, ki jo jemo, izrednega pomena, pa tudi vadba igra pomembno vlogo. Kelly trenira z Anno Kaiser, ustanoviteljico Anna Kaiser Studios. Zdaj, v času karantene izvaja virtualni trening doma, zelo rada pa tudi vozi stacionarno kolo, izvaja domačo jogo ali pa se sprehaja.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry