Domov » VIP » Razkrito, zakaj sta Ryan Gosling in Eva Mendes njuno zvezo skrivala 7 let

Razkrito, zakaj sta Ryan Gosling in Eva Mendes njuno zvezo skrivala 7 let

VIP
Razkrito, zakaj sta Ryan Gosling in Eva Mendes njuno zvezo skrivala 7 let
📷 Profimedia

Ryan Gosling in Eva Mendes sta en izmed najbolj skrivnostnih slavnih parov v Hollywoodu in točno tako si tudi želita, da ostane. Zelo zasebni par se tudi po sedmih letih ne misli skupaj sprehajati po rdečih preprogah.

Po mnenju revije People se par bolj osredotoča na njun odnos in kariero. “Ljubita in spoštujeta drug drugega ter si dajeta prostor, da lahko vsak od njiju uresniči svoje želje,” je razkril bližnji vir. Ryanu je neizmerno všeč, kako “neustrašno neodvisna” je Eva, je pa to lahko včasih tudi “velik izziv”.

Drugi vir je dodal, da sta polno zaposlena z vzgojo svojih dveh hčera. “Vsako sekundo, ki jo lahko, preživita z Esmeraldo Amado in Amado Lee.”

Par se je spoznal na snemanju filma The Place Beyond the Pines in septembra 2011, ko sta skupaj obiskala Disneyland, sprožil govorice o prijateljevanju. V preteklih letih sta Eva in Ryan stvari ohranjala čim bolj normalne in tudi njuni nesporazumi so bili povsem običajni. “Tako kot vsak par imata tudi onadva nesoglasja,” je pojasnil vir. “Vendar sta zdaj na prvem mestu vedno njuni hčerki.”

Te morda zanima, kakšno hrano uživa Eva Mendes vsak dan za kosilo in večerjo?