Rihanna o tem, zakaj še ni izdala novega, težko pričakovanega albuma

Rihanna je v nedavnem intervjuju spregovorila o več stvareh, med drugim pa tudi o tem, ali se bo udeležila Met Gale 2024 in zakaj tako dolgo čakamo na izdajo njenega novega albuma.

36-letna pop ikona je stalnica na rdečih preprogah največjega večera mode. Lani se je po rdeči preprogi sprehodila v osupljivi beli obleki z masivno vlečko. Se bo čez nekaj tednov spet povzpela po znamenitih stopnicah pred Met Galo?

Da, “Pojavila se bom na večerji,” je povedala o večeru. “Letos bom pravzaprav zelo preprosta … Bistvo bo, kakšna bodo moja ličila in kakšni bodo moji lasje,” je namignila in dodala, da ima na izbiro dva “zelo enostavna” videza.

Med pogovorom pa je pojasnila tudi, zakaj smo toliko let čakali na novo glasbo. Rihanna je obljubila, da bo njena nova glasba “izjemna”, ko bo končno izšla.

“Mora biti – to je edini razlog, da še ni izšla. Če tega ne čutim in nimam občutka, da predstavlja razvoj in čas, ki sem ga preživela zdoma, mora biti predstava o rasti … Želim se igrati z njo in se zabavati ter resnično pokazati, kje sem,” je povedala.

Preberi si tudi:
Anna Wintour - Modna.si

Met Gala 2024: Razkrit dress code, 4 slavni obrazi in 2 častna sedeža

Razkrito, kdo bo zagotovo na Met Gala 2024! Vsakoletna gala prireditev, ki bo potekala prvi ponedeljek v maju, bo proslavila spomladansko razstavo The Costume Institute z naslovom “Sleeping…