Domov » Lepota & zdravje » Rosie Huntington-Whiteley razkrila, da ima zelo problematično kožo

Rosie Huntington-Whiteley razkrila, da ima zelo problematično kožo

Lepota & zdravjeNegaVIP
Rosie Huntington-Whiteley razkrila, da ima zelo problematično kožo
📷 Profimedia

In pogoste izbruhe mozoljev!

Manekenka se resda lahko pohvali s popolnim telesom, vendar pa je njena koža daleč od brezhibne. “Pravzaprav sploh nisem blagoslovljena z lepo kožo,” je priznala v intervjuju za W Magazine. “Imam pogoste izbruhe mozoljev, imam občutljivo kožo in zato je zame zelo pomembno, da izbiram izdelke, ki delujejo in jih ima rada tudi moja koža.”

Poleg tega, da Rosie Huntington-Whiteley večkrat za pomoč prosi strokovnjake za kožo in ličenje, pa je manekenka zvesta eni lepotni znamki, ki pomaga njeni koži izgledati kar se da najbolje: Caudalie.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on


Njena ljubezen do omenjene francoske znamke za nego kože ji je celo prinesla zelo željeno pogodbo z njo. “Zame je vedno zelo pomembno, da se povezujem z blagovnimi znamkami, katere sama občudujem ali jih uporabljam/nosim in resnično verjamem v njihovo filozofijo.”

Znamka Caudalie je bila ustanovljena leta 1995, dve leti pozneje pa lansirala svoj najbolj popularen izdelek Beauty Elixir, ki je tudi Rosie-jina top izbira.

30-letna manekenka, ki je zaročena z igralcem Jasonom Stathamom, je 3. avgusta na Instagramu Beauty Elixir-ju zaželela vse najboljše ob njegovi 20. obletnici.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on