fbpx

S kakšnim beljakovinskim zajtrkom Gisele Bündchen ohranja svojo manekensko postavo

Gisele Bündchen je znana po izjemno zavidljivi manekenski postavi. In čeprav je 43-letna brazilska lepotica blagoslovljena z odličnimi geni – tega ne more nihče zanikati – to ne pomeni, da se tudi sama zavestno ne trudi vzdrževati svojo izklesano postavo, tako v telovadnici kot v kuhinji.

Mama dveh otrok redno govori o pomenu zdrave in hranljive prehrane, svoje modrosti pa je s svetom delila tudi v svojih kuharskih knjigah.

V novi kuharski knjigi “Nourish” nekdanjega Victoria’s Secret angela je ogromno novih receptov, a ker zajtrk velja za najpomembnejši obrok dneva, nas seveda zanima, kako supermanekenka začne svoj dan.

V nedavnem intervjuju za The Wall Street Journal, ki je bil objavljen 18. marca, je Gisele pojasnila, da zjutraj najprej popije “mlačno vodo z malo limone in keltske soli”, da podpre imunski sistem in požene metabolizem. Nato običajno poje jajca, avokado, omlete ali fritaje, da zagotovi dober vnos beljakovin. Vendar pa je dodala, da si včasih namesto tega naredi smuti, če si to zaželi.

Kaj pa preostanek dneva? Giseleina prehrana je večinoma naravna in sestavljena iz sadja in zelenjave ter mandljevega in arašidovega masla za beljakovine. V njeni prehrani ne pričakujte belega sladkorja, saj ga je Gisele označila za “strup” in dodala: “Obstaja toliko drugih načinov, kako lahko sladkate svoje stvari, ki so okusne.” Če želite nekaj sladkega, raje posezite po medu, javorjevem sirupu in datljih.

Preberi si tudi:
Gisele Bundchen - Modna.si

Gisele Bundchen razkrila, kako je pozdravila tesnobo in napade panike

Gisele Bundchen je delila svoje skrivnosti, kako do boljšega duševnega zdravja! 43-letna supermanekenka je v novem intervjuju razkrila svoje težave s tesnobo in depresijo, povedala pa je tudi,…