Samski Brad Pitt si zopet dopisuje s svojo bivšo Jennifer Aniston

In spet se piše leto 2002.

Očitno si Brad Pitt, ki je po več letih zopet samski moški, zopet dopisuje s svojo nekdanjo ženo Jennifer Aniston.

Brad in njegova druga žena Angelina Jolie sta konec leta 2016 naznanila, da se ločujeta. Mnogo ljudi pa je prav Angelino videlo kot razlog, da sta se leta 2005 ločila Brad in Jennifer.

Morda boš presenečena, vendar Brad ni imela telefonske številke od Jennifer, ki jo je nekako izsledil s pomočjo neke spletne strani s kontakti, da ji je lahko 11. februarja voščil za njen rojstni dan. Nekdanja partnerja sta si nato izmenjala še nekaj sporočil. Po poročanju bližnjega vira naj bi Brad razkril Jen, da gre skozi težke čase zaradi ločitve, nato pa sta še malo obujala spomine, saj naj bi si izmenjala tudi nekaj besed glede skupne preteklosti.

Ampak, nikar ne pričakuj ognjemeta. Jennifer je zdaj srečno poročena z Justin Theroux-jem, ki pa ni popolnoma nič zaskrbljen glede dopisovanja svoje žene z bivšim možem. “Justin nima nič proti temu, da sta prijatelja. On ve, da bi bila Jen rada samo prijazna,” je še dodal bližnji vir.

Preveri, česa do zdaj zagotovo še nisi vedela o Jennifer Aniston in s katero hollywoodsko igralko se po ločitvi na skrivaj dobiva Brad Pitt!