Tega do zdaj zagotovo še nisi vedela o Jennifer Aniston!

Toliko že vemo o Jennifer Aniston, da se zdi, kot da je naša dolgoletna prijateljica. Tako njeno poklicno kot privatno življenje sta že desetletja pod drobnogledom.

Vendar pa kljub temu še vedno obstaja nekaj resnično presenetljivih dejstev o tej priljubljeni igralki, za katera zagotovo še nisi slišala. Preveri, česa še ne veš o Jennifer Aniston.

Prvotno je šla na avdicijo za serijo Prijatelji, da bi igrala lik Monice
Sledil pa je preobrat, katerega nismo pričakovali! Producenti Prijateljev so želeli, da bi Jennifer igrala Monico Gellar, Courteney Cox pa Rachel Green, vendar sta si obe igralki želeli ravno kontra vlogi.
“Nisva vedeli za želje druga druge, sama sem si želela igrati Rachel in ona si je želela vlogo Monice,” je povedala za revijo People. “Tako, da se je odlično izšlo.” Ja, se strinjamo!

Njen frizer je ‘Rachel’ frizuro ustvaril medtem, ko je bil zadet
Chris McMillan, stilist, ki je zaslužen za prepoznavno ‘Rachel’ pričesko je priznal, da je bil zadet, ko se je domislil tega ikoničnega videza.

Skoraj bi bila del ekipe SNL (Saturday Night Live)
Si sploh lahko predstavljaš Prijatelje brez Jennifer Aniston kot Rachel Green? No, igralka je skoraj zavrnila ikonično vlogo za drugo vlogo v zabavnem šovu Saturday Night Live na televizijski mreži NBC.

Adam Sandler, ki je leta 2011 z Jennifer igral v filmu Just Go With It je na The Oprah Winfrey Show-u razkril, da je Lorne Michaels Jennifer ponudil mesto v šovu s komičnimi skeči. “Spomnim se, ko sem bil v devetem nadstropju, kjer je pisarna od Lorne Michael-a in videl vanjo vstopati Jen. Takrat sem si mislil ‘O moj bog, tam je Anistonova. Bo ona nastopala v naši oddaji?'” Kasneje je ugotovil, da je zavrnila SNL za serijo z naslovom “Prijatelji”.

Ima disleksijo
Jennifer je ugotovila, da ima disleksijo v svojih zgodnjih 20-ih letih. Diagnozo je opisala kot pozitivno razodetje: “Mislila sem, da nisem pametna. Potem pa sem doživela to veliko odkritje. Počutila sem se, kot da so vse moje otroške travme, tragedije, drame pojasnjene.”

Brad in Jen sta se spoznala na zmenku na slepo
Brad Pitt in Jennifer Aniston sta se spoznala na zmenku na slepo leta 1998, ki so se ga domislili njuni predstavniki. Oba sta v tem času doživljala karierni uspeh: Anistonova s svojo peto sezono Prijateljev, Pitt pa je prejemal pohvale kritikov za svoje filmske vloge v filmu Seven in 12 Monkeys.

Boji se vode
Jennifer je razkrila, da ima strah pred vodo med promoviranjem filma Cake leta 2014. “Bila sem še otrok in vozila sem se s triciklom okoli bazena in se kar naenkrat zapeljala s triciklom v bazen ter ga nikakor nisem hotela izpustiti iz rok. Na pomoč mi je priskočil moj brat,” je pojasnila travmatični incident iz otroštva. “Zato se ne morem potopiti pod vodo in nihče mi ne verjame tega. Iskreno, ne morem.”

Ko gre za junk hrano ima rada slane stvari
Nekoč je za televizijsko mrežo E! povedala, da “kadarkoli se želim pregrešiti je to mastna hrana ali nekaj slanega. Nisem ravno sladkosneda, tako da zame priboljški nikoli niso sladice.” Njena najljubša nezdrava hrana je tortilja čips z guacamole omako in salso.