Samsung vabi oboževalce v novo dobo Galaxy AI

Doživljajski prostori v osmih mestih bodo uporabnikom omogočili, da se poglobijo v nove funkcije Galaxy AI na prihajajočih napravah Samsung Galaxy.

Podjetje Samsung Electronics sporoča, da po vsem svetu odpira nove doživljajske prostore Galaxy (Experience Spaces), v katerih bo predstavljeno, kako Galaxy AI omogoča nove načine povezovanja, ustvarjanja in igranja. Prostori, ki bodo odprti po dogodku Galaxy Unpacked, bodo v mestih, kot so Bangkok, Barcelona, Berlin, Dubaj, New York, Pariz, Seul in London, oboževalce popeljali v najnovejše inovacije Samsung.

»Samsung Galaxy ljudem omogoča nova doživetja in nove načine, kako početi tisto, kar imajo radi. Z Galaxy AI na novo opredeljujemo, kaj je mogoče na mobilnih napravah,« je dejala Stephanie Choi, izvršna direktorica in vodja marketinga za področje mobilnih doživetij pri podjetju Samsung Electronics. »Ti prostori bodo ljubiteljem naprav Galaxy omogočili priložnost, da si iz prve roke ogledajo novo obdobje inovacij, in komaj čakamo, da vidimo, kako bo Galaxy AI ljudem omogočila, da sprostijo svoj potencial.«

Obiskovalci bodo takoj ob vstopu v te prostore vedeli, da so vstopili v svet možnosti, ki ga poganja Galaxy AI. Vse, kar bodo obiskovalci doživeli, jim bo kmalu na voljo na najnovejših napravah Galaxy. Ko se bodo obiskovalci gibali med interaktivnimi in vživljajočimi se območji, bodo videli, kako Galaxy AI okrepi vsakodnevne dejavnosti kot še nikoli prej, od odkrivanja novih krajev do zajemanja in deljenja vsebine ter komuniciranja prek jezikovnih ovir[1].

V vsaki regiji bodo obiskovalci doživeli drugačne preobrate v tem kar Galaxy ponuja. Obiskovalce bodo navdušile priljubljene vsebine in funkcije, kot sta Nightography in igranje iger na naslednji ravni, ter jih navdihnile za nove načine ustvarjanja in igranja z najsodobnejšo tehnologijo. Obiskovalci bodo med raziskovanjem in preizkušanjem funkcij prejeli žige, ki jih bodo pred odhodom lahko zamenjali za ekskluzivna darila. Poleg tega bodo imeli priložnost sodelovati v nagradnem žrebanju in pridobiti posebno nagrado.[2]

Galaxy Experience Spaces - Modna.si
Galaxy Experience Spaces

Doživljajska prizorišča Galaxy:

  • Bangkok: 18. januar do 11. februar. Center Ladprao, 1691 Phahonyothin Road, Chatuchak 10900, Bangkok, Tajska.
  • Barcelona: 15. do 29. februar. Plaza Catalunya, L’Eixample, 08002 Barcelona, Španija.
  • Berlin: 17. januar do 14. februar. Mall of Berlin, Leipziger Platz 12, D-10117 Berlin, Nemčija.
  • Dubaj: 18. januar do 14. februar. Dubaj Mall, Mohammed Bin Rashid Boulevard, Dubaj center, Združeni arabski emirati.
  • London: 17. januar do 14. februar. Westfield White City, 1081 Ariel Way, London W12 7GF, Združeno kraljestvo.
  • New York: 17. januar do 16. februar. 50 W. 34 Street, New York, Združene države Amerike.
  • Pariz: 17. januar do 14. februar. Westfield La Defense, 15, Parvis de la Défense, Puteaux 92092, Francija.
  • Seul: 18. januar do 12. februar. Times Square, 15 Yeongjung-ro, Yeongdeungpo-gu, Seul / Shinsegae Central City, 176 Sinbanpo-ro, Seocho-gu, Seul, Južna Koreja.

[1] Razpoložljivost storitve se lahko razlikuje glede na jezik.
[2] Programi in nagradne igre oz. darila se lahko razlikujejo glede na regijo.