Sta Jessica Biel in Justin Timberlake pred ločitvijo? Morda je prepozno za rešitev zakona

Ko je Justin Timberlake leta 2023 dopolnil 42 let, je Jessica Biel na Instagramu objavila čudovit poklon svojemu možu.

“Vse najboljše osebi, ki me vsak dan izziva in navdihuje. Oseba, zaradi katere se smejim in ustvarjam ter tvegam vse,” je 41-letnica zapisala poleg svojih fotografij s pevcem. “Ljubim te” je še dodala.

Ponovno pa se približuje 31. januarja, ko ima Justin rojstni dan in morda bo tokrat praznoval sam. “Širijo se govorice, da se bosta z Jessico razšla,” je ekskluzivno razkril insajder za Life & Style.

“Čeprav se imata rada, vse terapije za pare, ki sta jih opravila, preprosto ne odpravijo nekaterih njunih osnovnih težav.”

Če pogledamo Justinove in Jessicine nepremičnine v Tennesseeju, Kaliforniji in New Yorku, ki sta jih dala na tržišče, to zagotovo namiguje na dejstvo, da je nekaj narobe. “Prijatelji pravijo, da je to znak, da spravljata svoje finance v red,” ugotavlja poznavalec para, ki se je poročil leta 2012 in imela dva sinova: 8-letnega Silasa in 3-letnega Phinneasa.

“V nekem trenutku sta se umaknila v drug dom, v Montano, v upanju, da bosta pobegnila od drame in začela znova, a ne moreš pobegniti od svojih težav.”

Justin in Jessica sta se sicer v preteklosti že razšla, vendar je bilo to pred poroko. Po štirih letih zveze sta se leta 2011 na kratko razšla in se nato še istega leta zaročila. Tokrat pa bi “razhod lahko bil za vedno,” opozarja poznavalec. “Zdi se, da sta na razpotju.”

Par je na skupni poti doživel več kot le nekaj preprek. Medtem ko so obtožbe o nezvestobi prvič pricurljale leta 2010, je Justin zares zamočil leta 2019, ko so ga fotografirali, ko se je med pijano nočjo v New Orleansu dobil s kolegico Palmer Alisho Wainwright.

“Obžalujem svoje vedenje,” je kasneje dejal popzvezdnik, ki je zanikal varanje. “Opravičujem se svoji čudoviti ženi in družini, ker sem jih spravil v tako neprijetno situacijo.”

Lansko jesen pa je Jessica nedvomno ponovno doživela hladen tuš ob izidu eksplozivnih spominov Britney Spears z naslovom ‘The Woman in Me’. V njem je 42-letna pevka spregovorila o tem, kako se je Justin obnašal, ko sta se dobivala – vključno s tem, kako je pritiskal nanjo, naj splavi, potem ko je ponesreči zanosila.

“Britneyjina knjižna razkritja so sprožila več vprašanj glede Jessicinega zaupanja,” pravi poznavalec in ugotavlja, da se je par poskušal prikazati trdno zvezo na projekciji filma ‘Trolls Band Together’ 16. novembra po izidu knjige, “ampak vsi so menili, da je bilo to super preračunano. Resnica je, da je Jessica utrujena od poskušanja popravljati stvari z Justinom.”

Po besedah ​​insajderja je par zdaj v situaciji “počakati in videti”. “Nihče si ne želi ločitve,” pravi insajder. “Justin in Jessica imata dva čudovita otroka in rada bi poskrbela, da bi uspelo – morda je le prepozno.”

Preberi si tudi:
Britney Spears, Justin Timberlake - Modna.si

Ali lahko Justin Timberlake toži Britney Spears zaradi trditev v njeni knjigi?

Knjiga spominov Britney Spears z naslovom “The Woman in Me” je povzročila veliko razburjenja, nenazadnje zaradi številnih razkritij o njenem razmerju v začetku leta 2000 s pevskim kolegom…