fbpx

Ali lahko Justin Timberlake toži Britney Spears zaradi trditev v njeni knjigi?

Knjiga spominov Britney Spears z naslovom “The Woman in Me” je povzročila veliko razburjenja, nenazadnje zaradi številnih razkritij o njenem razmerju v začetku leta 2000 s pevskim kolegom Justinom Timberlakom. Britney je v svoji knjigi razkrila, da jo je Justin večkrat prevaral, priznala pa je tudi, da je bila tudi sama nezvesta, saj ga je prevarala z Wadom Robsonom. Ena od bolj tragičnih podrobnosti v knjigi pa je bila, da je Britney med triletno romanco s Timberlakom zanosila.

Preberi si tudi:
Justin Timberlake, Britney Spears - Modna.si

Britney Spears razkrila, da je zanosila z Justinom Timberlakom in bila prisiljena splaviti

Britney Spears je spregovorila o svoji romanci z Justinom Timberlakom. V svojih prihajajočih spominih The Woman in Me je 41-letna zvezdnica razkrila, da je, ko je hodila z…

Na žalost je pop zvezdnica splavila predvsem zaradi tega, ker pevec takrat še ni želel imeti otrok. Justin je zaradi razkritij v knjigi celo razmišljal, da bi Britney tožil, vendar si je nato premislil.

Za Justina naj bi bila v knjigi najbolj sporna trditev, da je uporabljal “blaccent”, ko je komuniciral z afroameriškimi glasbeniki, kot je Ginuwine. Avtor in svetovalec za raznolikost Mikki Kendall je za CNN najbolje opisal “blaccent” kot “izraz, ki opisuje lažen naglas, ki ga uporabljajo rasisti in kulturni prisvajalci, ko posnemajo temnopolte.”

Če nekdanja zvezda fantovske skupine *NSYNC verjame, da ga je pop princesa lažno obtožila uporabe “blaccenta”, bi to lahko odprlo razpravo o obrekovanju. Pevec bi potreboval dokaze, da je Britneyina trditev neresnična in v kolikor ne bi mogel dokazati, da so njene obtožbe lažne, bi ga to lahko drago stalo, saj bi moral plačati tudi stroške njenega odvetnika, njegove trditve pa bi bile zavrnjene.