fbpx

“Sem varuška pri Kardashianih in to je moje življenje v luksuzu”

Številni zvezdniki imajo, čeprav le redki odkrito priznajo, varuške za svoje otroke. Ena od varušk, ki skrbi za otroke slavnih, je tudi Andreza Cooper, ki je delila vpogled v njeno razgibano življenje v razkošju. Andreza je namreč zaposlena pri zvezdnici serije The Kardashians Khloé Kardashian in skrbi za njena dva otroka.

39-letna zvezdnica iz Calabasasa je bila nedavno na dopustu v Toskani s petletno hčerko True Thompson, enoletnim sinom Tatumom Thompsonom, mamo Kris Jenner in polsestro Kylie Jenner – tako da ji je seveda prišla prav pomoč specialistke za nego dojenčka.

V ponedeljek je Andreza s svojimi sledilci na Instagramu delila posnetek svojega potovanja v Italijo, ki se je začelo s kombijem, polnim dizajnerskih kovčkov.

Andreza se je nato pridružila premožnemu klanu Kardashian-Jenner na zasebnem letalu Kylie Air vrednim 73 milijonov dolarjev, kjer je uživala v svežem sadju.

Brazilska rjavolaska je na poti nazaj spremljala malo True – ki jo ljubkovalno kliče ‘Tutu’ – v kopalnico na letalu, kjer sta pred ogledalom plesali.

Andreza pravi, da je največja prednost pri delu za zvezdnike, kot je Khloé, možnost potovanja na eksotične destinacije, kot so Turks & Caicos, Bahami, Rim, Pariz in Indonezija.

“Dobre stvari, ki mi jih je dala služba – potovanja. Vedno so zahtevna, naporna in vključujejo veliko več trdega dela kot [glamurja],” je zapisala na Instagramu leta 2019.

“Ker veliko potujemo v tujino, spremljam tudi spanje [otrok], ker je veliko časovnih pasov, tako da zaradi sprememb, vedno potujem z [njimi], ko [so] v tujini,” je Andreza povedala za Papo De Mãe leta 2021.

“Če so samo trije dnevi, obdržimo ritem Los Angelesa. Če je več kot tri dni, je po lokalnem času malo pozneje.”

Preberi si tudi:
Khloé Kardashian - Modna.si

Zakaj Khloé Kardashian že komaj čaka, da bo stara 40

Khloé Kardashian ne mara svojih 30-ih let. Zvezdnica resničnostnega šova in soustanoviteljica podjetja Good American, ki je 27. junija praznovala svoj 39. rojstni dan, je na družbenih omrežjih…