Smoothie iz 3 sestavin, na katerega prisega Adriana Lima

Brazilija je čaroben “kraj”: iz tam prihajajo najbolj znane supermanekenke, kot so Gisele, Adriana Lima in Alessandra Ambrosio, če jih naštejemo zgolj nekaj. Ampak, kaj imajo vsi ti Victoria’s Secret angelčki skupnega? Trenirajo. In to zelo veliko.

Če slediš Adriani na instagramu, potem veš, da brazilska lepotica iz fitnesa redno objavlja prepotene selfieje. V nedavnem intervjuju za revijo Vogue pa je razkrila, koliko truda je vloženega v to (namig: ogromno).

“Na žalost ne obstaja nobena čarobna tabletka – dejansko moramo vložiti ogromno truda v to, da sem konstantno v formi,” je izjavila Lima, s čimer je dokazala, da niso vse lepotice, ki se sprehajajo po modnih pistah, rojene s popolno postavo.

Poleg njenih fitnes navad (zelo rada boksa in trenira CrossFit), pa ima tudi zelo strogo nadzorovano lepotno rutino. Njena skrivnost? Hidracija, ki se vedno pozitivno odrazi na koži. “Pitje večjih količin vode bo naredilo tvojo kožo sijočo,” pravi Adriana. “Trebušček napolni vodo in imela boš čudovito kožo!” Ker veliko časa preživi v avtu, ima v njem hladilnik, ki je vedno poln steklenic vode in svežega sadja, ki ga je za malico.

Njen največji trik za lepo postavo pa je smoothie iz treh sestavin, ki zjutraj pospeši njen metabolizem in jo potem še dolgo časa ohranja sito (in je tako enostaven, da bi ga verjetno lahko pripravila celo v spanju).

Sestavine:

  • 1 skodelica vode
  • 1/2 avokada
  • med po okusu

Priprava: V blender dodaj skodelico vode. Razpolovi avokado in odstrani peško. Izdolbi meso v blender in miksaj toliko časa, da nastane kremasta zmes. Nato dodaj malo organskega medu (ali drugega naravnega sladila) za slajši okus. “Tista jutra, ko si zaželim bolj hranilen zajtrk, namesto vode dodam jogurt in mleko,” dodaja. Za mlečno različico dodaj v blender 1 skodelico mleka in 1/2 skodelice jogurta. Zmiksaj in uživaj. Tvoji zajtrki so zdaj odobreni s strani supermanekenke!