Šokantna rdeča preproga na nagradah MTV VMAs 2015

MTV video glasbene nagrade (MTV Video Music Awards 2015) so se sinoči odvile v ogromnem gledališču Microsoft Theater v Los Angelesu, vodila pa jih je kontroverzna pevka Miley Cyrus. Letošnja posebnost je bil pisani Moonman, ki je bil vsa ta leta srebrne barve, za letošnje nagrade pa je dobil šik preobrazbo. Kipec, ki ga vsako leto dobijo nagrajenci je letos dizajniral priznani modni oblikovalec Jeremy Scott.

 

Rdeča preproga na MTVjevih video glasbenih nagradah le redko postreže z bolj resnimi in elegantnimi oblekami in tudi letos je bilo tako, saj je večina zvezdnic nanjo raje stopila v bolj šokantnih stylingih. Zagotovo je sinoči najbolj šokirala prav voditeljica Miley, ki je v srebrni “oblekici” s pasovi in diamanti dopuščala bolj malo prostora domišljiji. Nominiranka Taylor Swift, ki je s seboj pripeljala celotno ekipo iz videa “Bad Blood”, pa je bila oblečena v svetleči krajši (crop) top s pepita vzorcem in ujemajoče hlače.

Ampak, ker slike povejo več kot 1000 besed, hitro preklikaj spodnjo galerijo in nam v komentarjih povej, katera je bila najlepša na rdeči oz. pisani preprogi tej?