Domov » VIP » Sosedje Meghan Markle in princa Harryja prejeli NOR seznam zahtev glede obnašanja

Sosedje Meghan Markle in princa Harryja prejeli NOR seznam zahtev glede obnašanja

VIP
Sosedje Meghan Markle in princa Harryja prejeli NOR seznam zahtev glede obnašanja
📷 Profimedia

Med drugim ju ne smejo ogovarjati ali božati njune pse!

Daily Mail poroča, da so sosedje Meghan Markle in princa Harryja na sestanku prejeli podroben seznam stvari, ki jih lahko in ne smejo narediti, če srečajo kraljevi par. Seznam vključuje, da ne smejo pristopiti h kraljevemu paru ali začeti pogovora z njima (lahko ps rečejo “dobro jutro”, če sta jih prva ogovorila Harry ali Meg), da ne smejo božati njunih psov, tudi če psi sami pridejo do njih, da ne smejo prositi, če lahko vidijo Archija in da se ne smejo ponuditi, da bi peljali njune pse na sprehod ali čuvali Archija. Precej stroge in nenormalne zahteve, se strinjaš?

Kar pa je še bolj čudno pa je to, da prebivalci, ki živijo v bližini koče Frogmore, torej na posestvu Windsor, vključujejo kraljevo osebje, zaposlene na posestvu in “uradnike, ki živijo v “hišah ugodnosti” – z drugimi besedami so to ljudje, ki verjetno že vedo, kako se obnašati do članov kraljeve družine.

Takšnih strogih zahtev pa naj ne bi imela niti kraljica sama! Glede na izjavo enega od sosedov, je to res “povsem nenavadno. Še nikoli nismo slišali česa takšnega. Vsi, ki živijo na posestvu, delajo za kraljevo družino in vedo, kako se obnašati spoštljivo. Nihče nam ni rekel, da se moramo do kraljice obnašati tako. Ona je zelo vesela, če jo ljudje pozdravijo.”

Ampak še preden si ustvariš napačno mnenje glede vojvoda in vojvodinje suseške, o teh zahtevah naj par sploh ne bi bil seznanjen. “Vojvoda in vojvodinja nista vedela za ta sestanek in nista vpletena v koncept ali vsebino,” je pojasnil tiskovni predstavnik Buckinghamske palače. “To je bil dobronamerni sestanek, ki naj bi pomagal majhni lokalni skupnosti pri sprejemanju dveh novih prebivalcev in jim pomagal pri morebitnem srečanju. Ni bilo nobenega lista ali pisma. Govor je opravil lokalni vodja in naj bi bil dobro sprejet.”