Sosedje naj bi imeli dovolj Meghan Markle in princa Harryja! Bosta prodala svojo vilo?

Leto 2024 se za princa Harryja in Meghan Markle ni začelo najbolje, saj naj bi razmišljala o prodaji svojega 11 milijonov dolarjev vrednega doma v Montecitu v Kaliforniji in se preselila v manjšo nepremičnino na drugem območju, ker naj bi ju imeli njuni sosedje dovolj.

Kot piše The Mirror, je mnoge njune sosede razjezila drama, ki se nenehno dogaja okoli njiju, in medijska pozornost, ki sta jo vedno deležna. “Harry in Meghan živita spodaj na ulici, vendar na precej dražjem mestu, čeprav tukaj nihče ne živi ravno v kartonskih škatlah. Ker ju nikoli ne vidimo, se zdi, da lokalna strpnost odraža strpnost ZDA na splošno,” je za The Mirror povedal Barry Maher, strokovnjak za odnose z javnostmi in komuniciranje, ki živi v bližini suseških.

“Zdi se, da imajo ljudje, ki ju imajo radi, neomejeno toleranco, ne glede na to, kaj počneta, kar je nekako povezano s pravljico ‘čedni princ se zaljubi v navadno osebo’. Vsi drugi niso navdušeni nad potujočo telenovelo ali pa jim je preprosto slabo poslušati o njiju,” je dodal.

Nobena skrivnost ni, da sta si vojvoda in vojvodinja suseška v zadnjem letu ogledovala druge nepremičnine v drugih delih Kalifornije, pri čemer več poročil nakazuje na to, da sta se želela preseliti v Malibu. Po poročanju The Expressa je selitev v Malibu menda “sestavni del Meghanine ponovne uveljavitve v Hollywoodu”.

Konec lanskega leta so se tudi pojavila poročila, da je Harry hotel “sabotirati” njuno morebitno selitev v Malibu, saj se je zaljubil v Veliko jabolko.

Po navedbah The Mirrorja je poznavalec reviji Heat povedal, da je Harry užival v “hitrem tempu, kulturi in družabni sceni” v New Yorku. Poleg tega je vir opozoril, da bi bilo za očeta dveh otrok veliko lažje obiskati Združeno kraljestvo, če bi živel v New Yorku, saj let do Londona traja osem ur v primerjavi z 11 urami, kolikor traja iz Malibuja. V preteklem letu je bilo več poročil o tem, da se princ Harry počuti “osamljenega” v ZDA in lažje potovanje v Združeno kraljestvo bi mu lahko olajšalo stvari.

Preberi si tudi:
Bo Meghan Markle spet postala blogerka?

Bo Meghan Markle spet postala blogerka?

Meghan Markle je nekaj let pred tem, preden je spoznala princa Harryja, se z njim poročila in rodila dva otroka, pisala svoj osebni blog The Tig, na katerem…