Spomladanski trendi: 6 najbolj modnih čevljev, ki so balzam za tvoja stopala

Prišel je čas, da rečemo eno ali dve o tvojih odločitvah. Ne, ne govorimo o dietah, ampak o tistih udobnih črnih gležnarjih, ki bi jih najraje nosila še cel maj (in najraje tudi junij). Skrajni čas je, da jih pospraviš v omaro in si omisliš kakšen nov (ali tri) trendovski model. Te zanima, kakšne boš letošnjo pomlad najbolj pogosto videvala na ulicah?

Superge z vezenino

Cvetlične vezenine so trend, ki se vrača in to ne samo na denimu! Letošnjo pomlad se bodo razcvetele tudi na modne bele superge. Kombiniraj jih z nevtralnimi modnimi kosi, da bo vsa pozornost usmerjena v tvoja stopala.

Masivna peta

Ti sandali so eni izmed najbolj nosljivih modelov in na srečo tudi letošnjo pomlad (in poletje) še ne gredo v pozabo. Ne samo, da so debelejše in masivne pete veliko bolj udobne, ampak tudi optično podaljšajo tvoje noge, tako da vsak stajling (tudi če nosiš raztrgane kavbojke) izgleda top.

Balerinke

Balerinke so najbolj priljubljena prehodna obutev, saj tvoje noge niso preveč razkrite, ko se temperature v popoldanskih urah zopet spustijo nekoliko nižje. In medtem ko modeli z vezalkami niso nič novega, bodo letos modne ulice preplavile balerinke z zaobljeno špico in debelejšim trakom zavezanim okoli gležnja. Kombiniraj jih z najljubšimi zavihanimi kavbojkami in lahkotnim ogrinjalom.

Petke z vezalkami

Kar nekaj časa je šreteklo, odkar so bili modni sandali z vezalkami in letos jih pozdravljamo z odprtimi rokami. Izberi model s tankimi vezalkami, ki se prekrižajo na nartu in zavežejo na pentljo. Obuj jih, ko želiš povzdigniti klasičen videz, kot je na primer denim na denim.

Masivni natikači

Natikači so priljubljeni v “športni areni”, mule s platformo pa skorajda povsod drugje. So zelo udobni sandali za hojo in v njih se ne boš počutila, kot da si ravnokar namenjena na plažo. Naj bodo nekakšen ženstven dodatek k črno-belemu stajlingu.

Superge s kovinskim leskom

Če je tvoj osebni slog manj cvetlični in bolj “edgy”, potem so rožnato-zlate superge tvoj obvezni modni kos. So eleganten dodatek, ki se lepo dopolnjuje z monokromatskimi oblačili – ali je to kombinacija črne, bele in modrih kavbojk ali pa z nežno roza poletno obleko.