Domov » Potovanja » Spoznaj blogerski par, ki prejme za eno Instagram objavo kar 8000€

Spoznaj blogerski par, ki prejme za eno Instagram objavo kar 8000€

PotovanjaZanimivosti
Spoznaj blogerski par, ki prejme za eno Instagram objavo kar 8000€
📷 Do You Travel / Instagram

Jack Morris in njegovo dekle Lauren Bullen na mesec s promoviranjem izdelkov in lokacij po svetu na Instagramu zaslužita plačo s kar šestmestnim številom!

Pri samo 26-ih in 24-ih letih sta Jack Morris in Lauren Bullen Instagram senzacija. Mladi par živi neverjetno življenje, medtem ko jima na bančni račun vsak mesec zaradi promoviranja znamk in svetovnih lokacij na aplikaciji Instagram prikaplja plača s kar šestmestnim številom.


Skupaj imata na Instagramu že več kot 4 milijone sledilcev: Jack, ki prihaja iz Manchestra, ureja blog in Insta-profil Do You Travel, Avstralka Lauren pa stoji za blogom in Insta-profilom Gypsea Lust. Ljubezenski parček, ki je pred dvema tednoma praznoval svojo prvo obletnico, se je spoznal na Fiji-ju, medtem ko sta skupaj delala na nekem projektu. Zdaj skupaj živita na Baliju (Indonezija).

Island homes ??

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on


Jack je razkril, da je enkrat za samo eno objavo na Instagramu prejel 8.300 evrov, Lauren pa 6.900 evrov. Povedal pa je tudi, da nikoli ne objavi sponzorirane fotografije za manj kot 2.800 evrov. Sodelovanje z mednarodnimi znamkami resnično pripomore k njunemu višjemu zaslužku. Nedavno mu je neko telefonsko podjetje za dvodnevno snemanje in 5 objavljenih fotografij na Instagramu plačalo kar 32.000 evrov.

Best seat for sunset ?? #thisonesforyoudad

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on


Lauren pa je postala veliko bolj prepoznavna šele lanskega novembra, ko je na svojem blogu objavila, da je odkrila neko dekle, ki ji sledi po svetu in v celoti posnema njene objave na Instagramu. Čeprav so mnogi pomislili, da je to morda zgolj marketinška poteza, pa je realnost vsekakor ta, da so njene fotografije resnično neverjetne.

Pokukaj v njuno sanjsko življenje…

A room with a view ? winding down after a day of safari ??? @thesafaricollection #DiscoverTheSafariCollection

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) onAnother day another coconut ?

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) onNe spreglej pa tudi 5 najbolj popularnih destinacij leta 2017 in katere so najbolj fotogenične počitniške destinacije na svetu