previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider

Spoznaj proffee – nov način hujšanja že navsezgodaj zjutraj!

Kofein je poživilo, beljakovine pa pomagajo pri okrevanju mišic.

Na tisoče ljudi na spletu poroča, da so z združevanjem obeh živil opazili razliko v izgledu postave, poleg tega pa je proffee odličen način, kako že navsezgodaj zjutraj zaužiti veliko beljakovin.

V kolikor ne veš, je ‘proffee’ združitev besed proteini (beljakovine) in coffee (kava) in je dejansko točno to – beljakovinska kava.

Kako pripraviš proffee:

Skuhaj kavo. Prelij jo v lonček s pokrovom. Lahko jo preliješ tudi preko ledu, če imaš raje ledeno. Dodaj merico beljakovinskega praška ali beljakovinskega šejka. Zapri lonček in dobro pretresi. Če nimaš lončka s pokrovom, lahko kavo in beljakovinski prašek zmešaš tudi v skodelici s penilcem mleka. Dodaš lahko tudi mleko po želji, sladilo po želji, kolagen itd.

@stephaniekaye_

##Homemade ##proffee ##coffeeloveers ##healthycoffee ##healthyswaps ##healthyswap ##wwtiktok ##weightwatchers ##coffeehacks ##healthyhabit ##2020vision

♬ No Air (feat. Chris Brown) – Jordin Sparks

Številni ljudje so mnenja, da je kombinacija kofeina z beljakovinami odlična ideja. Kofein je poživilo in pomaga v boju proti utrujenosti, beljakovine pa lahko pomagajo mišicam okrevati po vadbi. Poleg preprečevanja lakote se boš tudi dlje časa počutila sito, poleg tega pa tudi pospešila hujšanje.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry