Sta Gigi Hadid in Zayn Malik zaročena? Poglej prstan!

Victoria’s Secret manekenka je sprožila govorice o zaroki, ko so jo nedavno v New Yorku opazili z zlatim prstanom na prstancu leve roke, kjer se nosi poročni prstan. Zayn je Gigi že pred časom zaprosil za roko, vendar ga je takrat Gigi zavrnila.

Gigi so paparaci fotografirali v športnih oblačilih, vendar pa njen preprost videz ni odvrnil pogleda od delikatnega prstana na levem prstancu – kar pomeni, da si je manekenka očitno le premislila glede Zaynove zaroke.

Je pa precej razumljivo, zakaj se Gigi boji narediti tako velik korak v njuni zvezi. Njena mati, zvezda serije ‘Real Housewives of Beverly Hills’ Yolanda Foster se je poročila že dvakrat. Resničnostna TV zvezdnica se je leta 1994 poročila z nepremičninskim razvijalcem Mohamed-om Hadid-om in paru so se rodili trije otroci – Gigi, Bella in Anwar, potem pa sta se leta 2000 razšla. Yolanda se je nato leta 2011 poročila s kanadskim glasbenikom David-om Foster-jem, ki pa je lansko leto vložil zahtevo za ločitev. Viri pravijo, da Yolandine umazane ločitve zelo vplivajo na Gigijine odločitve glede poroke. “Gigi bi bila rada 100-odstotno prepričana, da je Zayn tisti pravi, preden se poroči z njim,” je razkril vir blizu para.

angelface ? @versus_versace @versace_official

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Preveri, česa do zdaj zagotovo še nisi vedela o sestrah in supermanekenkah Gigi in Belli Hadid!