fbpx

Sta Kendall Jenner in Harry Styles ponovno par?

V zadnjih dneh se je o Harryju Stylesu in Kendall Jenner pojavilo veliko govoric. Verjetno zato, ker se je Kendall nedavno razšla z Devinom Bookerjem, Harry pa z Olivio Wilde.

Preberi si tudi:
Olivia Wilde, Harry Styles - Modna.si

Harry Styles in Olivia Wilde po dveh letih zveze potrebujeta premor

Harry Styles in Olivia Wilde naj bi prekinila svojo romantično zvezo. 28-letni pevec in 38-letna igralka in režiserka sta si “vzela odmor” in nista več par, je za…

To pa je spodbudilo veliko oboževalcev, da so zaželi govoriti o možnosti, bosta zvezdnika našla pot nazaj drug k drugemu! Če morda ne veš, sta bila Kendall in Harry par že pred leti, pri čemer nekatera poročila pravijo, da sta začela hoditi že leta 2013. Leta 2015 so se pojavile njune prve skupne fotografije, na katerih sta si izkazovala nežnosti na počitnicah. Nekaj mesecev pozneje so ju zopet opazili skupaj.

Pred kratkim je The Sun objavil naslov, ki se glasi: “Harry Styles izlil svoje srce bivši Kendall Jenner po razhodu z Olivio Wilde.” Vir zdaj pojasnjuje, da to NI res.

“Ona in Harry sta samo dobra prijatelja,” je vir pojasnil za E! News. “Z leti sta ostala prijatelja in ohranjala stike. Nič romantičnega se ne dogaja, vendar se občasno vidita in družita s skupino prijateljev.”

Vir je dodal, da “trenutno ne bosta obudila romance.”