Bo Kate Middleton gostja v podkastu Meghan Markle?

Bosta Meghan Markle in Kate Middleton združili moči?

41-letna vojvodinja suseška naj bi prosila svojo 40-letno svakinjo, naj nastopi v njeni priljubljeni seriji podkastov, Archetypes.

Glede na novo poročilo kraljevega poznavalca je Meghan, ko sta bila z možem princem Harryjem v Angliji na pogrebu kraljice Elizabete, prosila Kate, da nastopi kot gostja v njenem podkastu.

“Medtem ko je bila Meghan tukaj in je bivala v Windsorju v njuni koči, je valižanski princesi, glede na ta dober vir, poslala prošnjo, naj se pojavi v prihajajoči epizodi Archetypes,” je na svojem YouTube kanalu povedal kraljevi strokovnjak Neil Sean.

“Nekako je smiselno, če pomislite. V Meghaninih očeh je to zato, ker je temeljila na ideji dveh vojvodinj, kakršni sta takrat bili, in seveda bi govorili o tem, kako težko je voditi družino, poklicno in zasebno življenje in usklajevati delo,” je dodal.

O morebitnem nastopu v omenjenem podkastu sicer ni bilo še nobene uradne potrditve. Prva sezona podkasta Archetypes je zaključena in le upamo lahko, da bo Kate otvorila drugo sezono.

Preberi si tudi:
Kraljeva družina - Modna.si

Kraljevi plani za praznike: Sta princ Harry in Meghan Markle povabljena?

Vsako leto pred svojo smrtjo je kraljica Elizabeta gostila veliko praznovanje kraljeve družine na posestvu Sandringham. Zdaj pa je kraljevi strokovnjak spregovoril o tem, kaj bo kraljeva družina…