Domov » VIP » Sta se Meghan Markle in Kate Middleton na TEH fotografijah pretvarjali?

Sta se Meghan Markle in Kate Middleton na TEH fotografijah pretvarjali?

VIP
Sta se Meghan Markle in Kate Middleton na TEH fotografijah pretvarjali?
📷 Profimedia

Je bil celotni dogodek zrežiran? Kraljevi biografist je pripričan, da ja!

Zakonca Kambriška in zakonca Suseška sta imela preteklo sredo pomemben dan. Obe kraljevi družinici sta se udeležili dobrodelnega polo turnirja King Power Royal Charity Polo Day v Wokinghamu v Angliji.

Vse je izgledalo super in zabavno – princ Louis je nosil sončna očala svoje mame Kate Middleton, princ Harry in princ William sta veselo igrala polo, Meghan Markle pa je nasmejano pestovala svojega sina Archie Harrisona. Med člani kraljeve družine ni bilo čutiti prav nobene napetosti, o kakršni je govora že vse od trenutka, ko sta se Meghan in Harry z novorojencem preselila v prenovljeno Frogmore kočo.

Fantastični štirje so izgledali zelo prijateljski med seboj. Vendar pa žal niso vsi prepričani o pristnosti prikazanih odnosov. Kraljevi komentator in avtor Duncan Larcombe je za Nine News Australia povedal, da je bil dogodek “skrbno orkestriran” in dodal: “Na polo tekmah so vedno fotografi.”

“Vsi so izgledali zelo srečni, kar je v nasprotju z govoricami,” je nadaljeval Duncan in dodal: “Zelo verjetno niso najboljši prijatelji. Menim, da bodo zelo zadovoljni s temi fotografijami.”