Stajliš zvezda: Kim Kardashian v Parizu brez majice!

Preprosto mora biti nekaj posebnega v Mestu luči, saj se vsakič, ko ga obišče Kim Kardashian, zgodi nekaj, o čemer govori ves svet. Po krstu hčerke North West v Jeruzalemu, sta Kim in njen mož Kanye West odletela v Pariz, kamor sta prispela v prepoznavnem slogu.

Nazadnje, ko sta bila v tej prestolnici mode, je zvezdnica presenetila (ali bolje rečeno šokirala) javnost z belo-blond barvo las. Tokrat pa je 34-letnica s sivim izrezanim bralette-om (nedrček brez opore) razkrila veliko in še več, tako da je bilo za fantaziranje bolj malo prostora in marsikateri Parižan je obrnil pogled za njo. Zvezdnica resničnostne serije V koraku z družino Kardashian, katere najnovejša sezona se že predvaja vsako nedeljo zvečer na kanalu E!, je razkrivajoči top dopolnila z oblačili, ki so že skoraj njen zaščitni znak: oprijeto krilo z visokim pasom, plašč v kamelji barvi in bež sandali. Všeč nam je kombinacija hladne sivo-modre in tople kamelje barve.

Paru, ki je vedno nekje na poti, zaenkrat še ni spodletelo glede stila, saj sta vedno videti kot iz škatlice. Lahko rečemo karkoli, vendar si je treba priznati, da Kimye, kjerkoli se pojavi, vedno obrača glave.