Tako različno so člani družine Kardashian-Jenner zavili svoja božična darila

Kako različne stile imajo!

Kim Kardashian je pokazala unikatno zavita božična darila svoje družine.

Znano je, da družina Kardashian-Jenner vedno preseže same sebe med največjimi dogodki v letu, vključno s prazniki.

Kim je v nedeljo, 24. decembra na Instagramu pokazala darila, ki so jih zavili ona in njeni družinski člani.

“Zavijanje daril v naši družini je vedno tako zabavna družinska tradicija, da vidimo, kaj je vsak družinski član naredil in njihov stil za leto. Vsak nas tako dobro predstavlja!” je Kim zapisala pri objavi.

Vsaka fotografija njene objave prikazuje drugačen slog zavijanja, ki ga je pripisala vsakemu družinskemu članu.

“Sama sem se odločila za povsem bele SKIMS majice iz bombažnega jerseyja. Navdušena sem, da jih bom ponovno uporabila in naredila druge stvari,” je zapisala zvezdnica resničnostnega šova.

“Kylie je naredila praznični tisk Božička,” je nadaljevala, kar se je nanašalo na fotografijo škatel z Božičkom, ki se vozi v svojih saneh, z rdečimi trakovi in zvoncem od sani v vogalih.

“Kravis preprosto zeleno kulsko zavijanje,” je zapisala Kim za navaden zelen ovojni papir Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja, povezan z zelenim trakom.

“Moja mama sijočo kovinsko rdečo embalažo,” je zapisala za kup sijočih rdečih škatel Kris Jenner.

“Kendall je naredila šik modro-bel tisk z zeleno pentljo,” je zapisala Kim, pri čemer se je sklicevala na škatle, zavite v bel papir z modrimi konji in drevesi. Okrasna darila so bila opremljena z zelenimi trakovi in sintetičnimi drevesnimi vejami.

“Rob je vse zavil v praznični tisk snežaka z rdečim trakcem, ki ima obliko mehkih krogliv,” je dodala in zaključila: “Khloe je naredila čudovito monokromatsko zeleno z zelenim trakom.”