TAKŠNA stroga pravila ima Kim Kardashian na svojem privatnem letalu

Nobenih izjem ne dela niti pri svoji najožji družini.

Letenje s Kim Air ni enostavno. Kim Kardashian ima določena stroga pravila za potnike, ki želijo leteti z njenim zasebnem letalom, vrednem 150 milijonov dolarjev, in ne dela izjem niti za svoje družinske člane.

Ustanoviteljica znamke Skims je klepetala s svojo sestro Kendall Jenner pred njunim potovanjem v Milano na modno revijo Prada v eni od preteklih epizod serije “The Kardashians” in razkrila svoja stroga pravila.

42-letnica je v pogovoru zelo jasno povedala, da želi ohraniti svoje po meri narejeno letalo G650ER nedotaknjeno.

Preberi si tudi:
Vstopi v notranjost luksuznega privatnega letala Kim Kardashian

Vstopi v notranjost luksuznega privatnega letala Kim Kardashian

Strop iz kašmirja, blazine iz kašmirja, dve stranišči, ogromna zakonska postelja… Kim Kardashian je pokazala, kako izgleda notranjost njenega popolnoma po meri narejenega privatnega letala, preden je vzletela…

Ko je 26-letnica svoji sestri prek FaceTime-a povedala, da si bo pred njunim letom “samo na hitro nanesla samoporjavitveni losjon”, se je Kardashianka na to odzvala z obotavljanjem.

“Porjavitev pred letom?” je vprašala Kim. “Ne, triurni je, zato tri ure sedim v njem in se nato stuširam,” je pojasnila Kendall.

Ampak Kim ni hotela popolnoma nič slišati o samoporjavitvi in opomnila, da je kremna notranjost preveč lepa, da bi tvegala madeže.

“Si videla sedeže iz kašmirja?” je vprašala manekenko. “Moje sedeže iz kašmirja ne smeš popackati s samoporjavitvenimi madeži.”

Mati štirih otrok pa je že v junijski epizodi družinskega resničnostnega šova povedala, da zahteva, da se “na letalu ne nosijo čevlji”. Namesto njih morajo potniki nositi “po meri narejene copate Skims”.

In se nato še malo pošalila: “Ne dihaj. Ne dotikaj se ničesar.”

Preberi si tudi:
Kim Kardashian - Modna.si

TAKŠNA stroga hišna pravila ima v svoji vili Kim Kardashian

41-letna Kim Kardashian živi v 60 milijonov dolarjev vredni vili v Hidden Hillsu v Los Angelesu, ki jo je dobila v last po ločitvi od Kanyeja Westa. Preberi…