fbpx

Tara Zupančič: “S temle na slikah zgledate lepši kot v resnici. In to brez filtrov!”

Voditeljica Tara Zupančič je nad neverjetno zmogljivostjo kamere telefona Xiaomi 12  tako navdušena, da je z njim v samo nekaj dneh ustvarila čez sto fotografij.

Tara Zupančič: “S temle na slikah zgledate lepši kot v resnici. In to brez filtrov!”
Tara Zupančič in Xiaomi 12 (Instagram: @varishana)

Na svojih družbenih omrežjih je zapisala: “Nov telefon imam dobrih 11 dni, pa imam pomoje že več kot 111 fotk… samo od Indija! Če je pa tako fajn, ko imaš nekoga tako rad, da ti je najlepši na svetu in še bolj fajn je, če imaš novo igračko, ki skozi steklovino svoje leče, res lepo “zajame” to krasnoto!

Ker – čisto iskreno – menjam tele napravice na par let, čisto samo zaradi fotoaparata. Ne vem, če bi vas morila z njegovimi novimi, ultra sexy in fresh karakteristikami – vedet morate samo, da na slikah izgledate lepši, kot ste v resnici.. hahaha in to brez filtrov!

Indi bo pa v naslednjem življenju fotokužomodel, že hodi v pasjo šolo poziranja, hoje po “pasjemodni” brvi in Tyra Banks osebno, mu preko skypa predava o smejanju z očmi (tudi če v vidnem spektru ni hrenovke).”

Navdušena nad Xiaomijem 12!

“Všeč mi je rahlo dekliška lila barva, barva sivke, katere sicer sploh nisem ljubitelj. Ampak se mu poda. Je nežen, pa čeprav čisto dovolj atraktiven,” navihano pove voditeljica in namigne, da ji je všeč  persnalizacija samih tem, zaslona in koledarja. “Všeč mi je, če si lahko stvari prilagodim po svoje tudi vizualno. Rada imam barve in ker sem človek, ki si vse piše tudi na papir, mi je ta način “barvanja” in prilagajanja zelo blizu.

 

Najraje spremlja videospote

In kaj največkrat gleda na telefonu Xiaomi 12? “Večinoma muziko, videospote, filmov in ostalih zadev ne gledam, ker slabo vidim (smeh), rabim vseeno večje ekrane.”