Tega zagotovo še ne veš o Kendall in Kylie Jenner

Kar težko je verjeti, da še vedno obstajajo stvari, ki jih še ne vemo o teh dveh ultra slavnih sestrah. Ker sta svetovno slavo doživeli že v zgodnjem otroštvu preko resničnostne televizijske serije Keeping Up With The Kardashians (v kateri kamere beležijo praktično vsak njun korak), se mnoge verjetno sprašujete, kaj bi Kendall in Kylie sploh lahko prikrili svojim oboževalcem? Pa poglejmo…

1. Skupaj sta napisali knjigo
Tega zagotovo še ne veš, saj prodaja knjige ni bila ravno uspešna. Knjiga nosi naslov Rebels: City of Indra in je bila prodana v samo 13.000 izvodih, poleg tega pa ima tudi katastrofalne recenzije.

2. V srednji šoli sta bili navijačici
V preteklosti, ko se še nobena od njiju ni želela pretirano izpostavljati medijem, sta bili Kendall in Kylie navijačici.

3. Kendall Jenner je trpela za hudo obliko aken
Glede na to, da ima Kardashian-Jenner družina že desetletja dostop do najboljših izdelkov za nego kože in najbolj priznanih dermatologov preseneča dejstvo, da je Kendall v puberteti trpela za hudo obliko aken, tako kot večina med nami.

4. Kylie je na Snapchatu oseba z največ sledilci
Kylie konstantno objavlja videe in fotografije na Snaphatu, kar je zelo verjetno tudi razlog, da ji vsak dan sledi več njenih privržencev (ali pa zgolj firbcev). Dejansko pa se lahko naučiš kar nekaj od resničnostne zvezdnice, če ji slediš na tej priljubljeni aplikaciji, kjer med drugim objavlja tudi zdrave prigrizke, ki jih ima vedno v hladilniku in pa tudi, kaj s fantom Tygo najraje jesta za zajtrk.

Ne spreglej tudi, česa do zdaj še nisi vedela o sestrah Gigi in Belli Hadid!