V novem resničnostnem šovu Kim Kardashian lahko sodeluješ tudi ti!

Televizijska hiša Lifetime bo pomagala Kim Kardashian West z resničnostnim šovom Glam Masters poiskati novega člana njene glamurozne ekipe. In prijaviš se lahko tudi ti!

New project alert! ? So excited I get to work with @lifetimetv on my new show #GlamMasters to search for the newest member of my glam world! ?? Head over to mylifetime.com/GlamMasters to apply!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) onPrihajajoča Lifetime-ova serija Glam Masters bo lepotnim blogerkam omogočila, da se iz oči v oči soočijo z drugimi lepotnimi blogerkami v svojih spretnostih lepotičenja. Zmagovalko bo Kim zaposlila kot lepotno urednico na svoji aplikaciji Kim Kardashian.

“Štiri srečne blogerke bodo dobile to priložnost, da se bodo v epizodah Glam Masters, ki se bodo predvajale na televiziji enkrat tedensko, soočile iz oči v oči v svojih lepotnih spretnostih. Le peščica jih bo prišla v polfinale in nato v finale, kjer bo zmagovalka postala Glam Master,” so zapisali na spletni strani televizijske mreže Lifetime. “Naslednje veliko ime v lepotnem svetu, si lahko TI.”

In ker Kim K. ne sprejema nič slabšega od najboljšega, je tudi vloga za prijavo temu primerno zahtevna.