Domov » VIP » VIDEO: Justin Timberlake zavzel oder med polčasom Super Bowla 2018

VIDEO: Justin Timberlake zavzel oder med polčasom Super Bowla 2018

VIP
VIDEO: Justin Timberlake zavzel oder med polčasom Super Bowla 2018
📷 Profimedia

Moraš videti, kako prisrčno je med nastopom posnel selfie z mlajšim oboževalcem!

Justin Timberlake svoj nastop na stadionu U.S. Bank Stadium v Minneapolis-u med polčasom letošnjega Super Bowla, ki se je zgodil sinoči, opravil z odliko!

Justinov nastop je s Pepsijevega logotipa napovedal njegov najboljši prijatelj, komik in televizijski voditelj Jimmy Fallon. Težko pričakovani nastop se je začel v zaodrju s pesmijo “Filthy”, ki se nahaja na njegovem zadnjem albumu Man of the Woods in se nadaljeval na stadionu s pesmijo “Rock Your Body”. Justin je nato na odru odpel še hite “SexyBack”, “My Love” in “Cry Me a River” potem pa se za pesem “Suit and Tie” prestavil na drugi oder, kjer je za klavirjem odpel še “Until the End of Time”.

Kar nekaj časa so bile glasne govorice, da se bo na odru med Justinovim nastopom pojavil hologram Princa, vendar se je preminuli pevec pojavil le na projekciji. Z Justinom sta skupaj odpela Prinčevo pesem “I Would Die 4 U”. Celotni stadion, ki se nahaja v Prinčevem domačem mestu, je bil osvetljen v njegovi prepoznavni vijolični barvi.

Justin je svoj nastop nato nadaljeval s pesmijo “Mirrors”, med katero so ljudje okoli odra na igrišču držali v rokah velika ogledala in jih za izjemen efekt konstantno premikali. Svoj nastop je zaključil s hitom “Can’t Stop the Feeling” in med nastopom stekel na tribuno, kjer je bil obdan z množico ljudi, vsekakor pa je polepšal dan tudi enemu od svojih mlajših oboževalcev, saj je z njim spontano naredil selfie!

Izjemen Justinov nastop na Super Bowlu 2018 si lahko ogledaš spodaj:

Se še spomniš, kako je lansko leto na odru med polčasom Super Bowla blestela Lady Gaga?