fbpx

VIDEO: Poglej si bizarno obnašanje Doje Cat na letošnji Met Gali

Raperka Doja Cat se je letos prvič udeležila Met Gale in s svojim obnašanjem šokirala vse prisotne in tudi splet.

27-letnica je nosila čudovito srebrno obleko s kapuco v obliki mačje glave od modne hiše Oscar de la Renta. Njena obleka je bila poklon pokojnemu modnemu oblikovalcu Karlu Lagerfeldu, ki je bil tematika večera: Karl Lagerfeld: A Line of Beauty. Karl je imel svojo znamenito mačko z imenom Choupette, ki je bila očitno Dojin navdih do zadnjega detajla – mijavkanja.

Na rdeči preprogi v Metropolitanskem muzeju umetnosti je raperko intervjuvala spletna vplivnica Emma Chamberlain, ki jo je vprašala o njeni obleki, Doja pa se je le nasmehnila in zamijavkala. Emma se ni pustila zmesti in kot da bi razumela mačji jezik, nadaljevala z vprašanji, na vsakega pa prejela enak “mijavkajoči” odgovor.

Zakaj se je zvezdnica odločila za tako bizaren nastop na rdeči preprogi ni znano, vse pohvale pa Emmi, ki je zares profesionalno opravila svoje delo.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian - Modna.si

O joj! Kim Kardashian na Met Gali uničila svojo obleko

Biseri leteli vsepovsod! Kim Kardashian je imela med najbolj modno prireditvijo leta Met Gala težave z obleko, ki pa se je očitno, na njeno srečo, zgodila šele proti…