fbpx

Video: Rihanna za Dior

Celotni reklamni video znamke Christian Dior, v katerem igra glavno vlogo Rihanna, je končno razkrit. Četrto poglavje sage Secret Garden (prevod: Skrivnostni vrt) je posnel Steven Klein v gradu in vrtovih Versailles-a ob spremljavi pevkine uvodne skladbe na njenem že osmem albumu, ki nosi naslov Only If For A Night .

“Kombinacija Rihannine skrivnostnosti in spletkarjenja s kot britev naostrenimi pogledi in kanček čutnosti so bili ključni elementi, da smo lahko ustvarili popolno podlago za Secret Garden”, pravi Klein.

Kampanija prikaže eterično Rihanno ujeto na pravljičnem prizorišču ponoči v Versailles-u oblečeno v srebrno bleščečo obleko, z Diorama torbo, Tribale uhani in tančico. Zvezdnica teče skozi Salons of the Gods, pleše v Hall of Mirrors (prevod: Dvorana ogledal) v Château de Versailles – slednja je bila tudi prizorišče za snemanje oglasa za znamkin parfum J’Adore, v katerem je glavno vlogo igrala Charlize Theron.

Za Rihanno je bil nastop v kampaniji čudovita izkušnja. “Občutek je fantastičen”, je Rihanna povedala za MTV, ko je novica o sodelovanju izbruhnila v javnost. “To je tako velik posel zame, za mojo kulturo, za ogromno mladih deklet vseh ras. Mislim, da je Dior želel poudariti to… da je zelo pomembno, da se ženska počuti lepo, elegantno in brezčasno.”