Victoria’s Secret šov bo letos v …

Dolgo se je ugibalo, kje se bo odvil šov, ki bo letos praznoval svojo 20. obletnico. In končno je lokacija razkrita! Victoria’s secret šov 2015 bo letos v New Yorku. Ekstravagantno perilo je bilo leta 2014 predstavljeno v evropskem Londonu, za okroglo obletnico pa so se odločili vrniti na prizorišče, kjer se je odvila prva modna revija te uspešne znamke.

Victoria’s Secret Fashion Show 2015 bo potekal v New Yorku,” je razkrila Sharen Jester Turney, glavna izvršna direktorica pri Victoria’s Secret. “New York City je bilo mesto, kjer se je odvil prvi Victoria’s Secret Fashion Show leta 1995 in ima posebno mesto v naši zgodovini in naših srcih. Za letošnji spektakel, naš dvajseti po vrsti, se torej vračamo tja, kjer se je vse skupaj začelo.”

Victoria’s Secret šov se je v New Yorku odvijal prvih pet let, se leta 2000 preselil v Cannes in se nato zopet za tri leta vrnil v Veliko jabolko oz. Big Apple, kot New Yorku pravijo v originalu. Nato so Angelčki odšli na turnejo: iz New Yorka v Miami, Las Vegas in leta 2004 v Los Angeles, potem pa se zopet za pet let ustalili v New Yorku. 19. rojstni dan je šov praznoval decembra 2014 v Londonu in ni bilo nobenega dvoma, da se bo za okroglo dvajsetico vrnil v domači New York. In to bo tudi prvi šov, kjer se bo sprehodilo največ, kar 10 novih Victoria’s secret angelčkov s svojimi krili.

Ta čas pa si malo osveži spomin, kako je bilo lansko leto v Londonu…