fbpx

VIDEO: V Dubaju prodana vila za rekordnih 80 milijonov dolarjev

Vstopi v luksuz…

Združeni arabski emirati so združek sedmih monarhij, ki mejijo na Savdsko Arabijo, Oman in Katar. Teh sedem monarhij je Abu Dhabi, Ajman, Fukairah, Ras Al Khaimah, Sharjah, Umm Al Quwain in … Dubaj.

Slednji je med sedmimi monarhijami svetu zagotovo najbolj poznan in ko pomisliš na Dubaj, se ti pred očmi po vsej verjetnosti nariše Palm Jumeirah, ki je umeten otok v obliki palme.

Na Jumeriah je 30 luksuznih hotelov in številne razkošne nepremičnine, ki jih večinoma kupujejo tuji vlagatelji. Glede na nedavno poročilo Bloomberga naj bi indijski milijarder Mukesh Ambani pravkar plačal 80 milijonov dolarjev za posestvo ob plaži na otoku in s tem postavil rekord stanovanjskih nepremičnin v celotnem Dubaju.

Spodaj si lahko v videu ogledaš nepremičnino na Palm Jumeirah vredno 60 milijonov dolarjev, da dobiš občutek, kako izgleda Mukeshijeva vila od morju, ki je sicer še za 20 milijonov bolj luksuzna.

Preberi si tudi:
Hermès

Razkrita najdražja Hermès Birkin torba na svetu!

Vsi hrepenijo po torbah Birkin. Zelo cenjena in zelo iskana torba znamke Hermès je znana po tem, da je izjemno redka. Poimenovana po pokojni igralki Jane Birkin, je…