Meghan Markle pravi, da s princem Harryjem razburjata kraljevo družino, ker obstajata

Meghan Markle je dejala, da je potrebnega “veliko truda”, da bi odpustila in namignila, da lahko “pove karkoli”, ko se je odločila za obsežen intervju v ZDA.

V intervjuju je razkrila, da sta “samo s tem, ko obstajata”, ona in Harry “zmotila dinamiko hierarhije”, preden sta odstopila kot zaposlena člana kraljeve družine.

Harryjev odnos z očetom naj bi bil napet, odkar je par zapustil Združeno kraljestvo. Meghan je za The Cut povedala: “Harry mi je rekel: ‘V tem procesu sem izgubil očeta’.”

Novinarka Allison P. Davis je Meghan vprašala, ali obstaja prostor za odpuščanje med njo, kraljevo družino in njeno družino.

Meghan je dejala: “Mislim, da je odpuščanje res pomembno. Veliko več energije je potrebne, ko ne odpustimo.”

“Ampak za odpuščanje je potrebnega veliko truda. Resnično sem se aktivno trudila, zlasti ker sem vedela, da lahko rečem karkoli.”

Dodala je: “Veliko imam povedati, dokler nimam. Ali vam je všeč to? Včasih, kot pravijo, tisti, ki molči, desetim odgovori.”

Meghan je za publikacijo povedala: “Zanimivo je, nikoli mi ni bilo treba podpisati ničesar, kar bi me omejevalo pri govorjenju. Lahko govorim o svoji celotni izkušnji in se odločim, da ne bom.”

Na vprašanje, zakaj ne govori, je Meghan odgovorila: “Še vedno procesiram.”

Preberi si tudi:
Archie, Meghan Markle in princ Harry

Grozljivo! Meghan Markle razkrila, da je zagorela sinova soba

Meghan Markle prvič spregovorila o grozljivem incidentu. Meghan se je spomnila strašljivega dogodka, ko je zagorela soba njenega sina Archieja, ravno ko naj bi tam dremal! 41-letna vojvodinja…