VIDEO: Zakaj je Khloé Kardashian sinoči skoraj zamudila po nagrado na oder

Ups!

Khloé Kardashian je razkrila, da je “zadihana”, ker je tekla na oder po svojo nagrado People’s Choice Awards.

Nagrade so potekale sinoči v LA-ju, po rdeči preprogi pa so se sprehodili vsi, od Ryana Reynoldsa in Blake Lively do Shanie Twain. Na slovesnosti, ki vključuje celo vrsto nagrad, ki jih je izglasovala širša javnost, so Kardashianke nagradili v kategoriji ‘Najboljši resničnostni šov leta 2022’.

Mamagerka Kris Jenner je stopila na oder, da bi sprejela nagrado in občinstvu povedala, da naj bi bila na odru tudi hči Khloé. “Khloé je sedela zraven mene pred eno sekundo,” je pojasnila Kris. “Oh, prihaja! Khloé, Khloé, Khloé!”

Khloé nato priteče na oder in razkrije svoj razlog za zamudo: “Zadihana sem. Poskušala sem si popraviti pričesko.”

Resničnostna zvezdnica je nadaljevala: “Najlepša hvala ljudje. Tako sem počaščena in srečna, da sem tukaj in samo to, da lahko živimo svoje življenje pred televizijo in da si vi to želite gledati.”

Po njenem prihodu na oder je Kris dodala: “Vsekakor imamo eno najboljših služb na svetu in lahko delam s svojo družino. Nocoj smo tukaj zaradi oboževalcev. Zaradi vas se vedno počutimo doma, ne glede na to, kje končamo in kje pristanemo. Trenutno delamo na tretji sezoni in ne bi moglo biti boljše.”