Z vikend izletom lahko pomagate uresničiti sanje otrokom iz ranljivih družin

  • Skupina Generali z gibanjem The Human Safety Net pomaga pri ustvarjanju pozitivnih in navdihujočih zgodb ter ljudem omogoča svetlejšo prihodnost. V Sloveniji s programom gibanja The Human Safety Net za družine pomaga v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.
  • Tudi letos bodo združili moči v izzivu Obišči Klopco ljubezni in sodelovali v Globalnem izzivu 2024, kjer bodo zbirali sredstva, da otroke iz Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje peljejo na poletni tabor. Aktivne počitnice želijo omogočiti otrokom iz ranljivih družin in jim pomagati, da ustvarijo nove prijetne spomine.
  • Pomagate lahko z dobrodelno gesto. Med 1. junijem in 30. junijem obiščite eno od 51 Klopc ljubezni in naredite nekaj dobrega zase ter pošljite SMS s ključno besedo THSN5 na 1919 in prispevali boste 5 evrov. Donirate lahko tudi tisti, ki ne uspete obiskati Klopce ljubezni.

Generali v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje v okviru Globalnega izziva 2024 in gibanja The Human Safety Net (globalne mreže ljudi, ki pomagajo ljudem) četrto leto zapored organizira zbiranje sredstev, da otroke iz najranljivejših družin peljejo na poletne počitnice. Slovenski izziv so poimenovali »Obišči Klopco ljubezni« in bo trajal od sobote, 1. junija, do nedelje, 30. junija. Spodbujal bo ljubitelje pohodništva in izletov, da obiščejo eno od 51 Klopc ljubezni, ki so primerne za pohodnike, kolesarje, družine, ljubitelje narave in tudi zaljubljence.

»Poletne počitnice so čas zabave, brezskrbnosti in igre. Pogosto na morju in v družbi sovrstnikov. Da bi poletna doživetja lahko omogočili tudi otrokom iz socialno šibkejših družin, ki si tega same velikokrat ne morejo privoščiti, vas vabimo, da se nam pridružite pri zbiranju sredstev. Za vsak doniran evro bomo v Generaliju dodatno donirali 2 evra. Združimo moči, da bomo lahko čim več otrokom omogočili razigrane in brezskrbne poletne počitnice,« je poudarila Svetlana Almaš, direktorica marketinga in odnosov z javnostmi.

Pomagate lahko z dobrodelno gesto:

  • Z družino ali v družbi sodelavcev in prijateljev obiščite eno od 51 Klopc ljubezni, ki jo poiščete na zemljevidu: https://www.generali-zame.si/klopce-ljubezni. Na Klopci ljubezni se skupaj z bližnjimi fotografirajte, fotografijo objavite na družbenih omrežjih in tako širite glas o dobrodelnem izzivu. Skupni ključniki so #THSNinACTION #AktivnePočitniceZaSrečneOtroke.
Z vikend izletom lahko pomagate uresničiti sanje otrokom iz ranljivih družin - Modna.si
Z vikend izletom lahko pomagate uresničiti sanje otrokom iz ranljivih družin

Če vam čas ne dopušča ali niste ljubitelji pohodništva, še vedno lahko pomagate zgolj z donacijo.

Pošljite SMS s ključno besedo  THSN5 na 1919 in prispevajte 5 evrov. Za vsak prispevan evro bo zavarovalnica Generali dodatno donirala 2 evra.

Nakažite sredstva na TRR Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.

Uporabite naslednje podatke: ZPM Lj. Moste-Polje, Proletarska cesta 1, 1000 Ljubljana

IBAN: SI56 3300 0000 1303 865, BIC: HAABSI22

Namen: humanitarna pomoč za počitnice

Koda namena: CHAR; Sklic/referenca: SI00 720

Pred tremi leti so v zavarovalnici Generali prvič pripravili THSN Globalni izziv, poleg tega pa njihovi zaposleni otrokom iz družin, ki so vključene v programe Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, omogočajo tudi učno pomoč, zbirajo šolske potrebščine ob začetku šolskega leta, decembra pa jim s čarobno zimo skušajo polepšati praznične dni.