Zakaj Blake Lively in Ryan Reynolds po dveh svojih otrocih razmišljata o posvojitvi?

Ryan Reynolds, Blake Lively in njuni dve hčerki so sanjska družinica in prav zaradi tega si mnogo njunih oboževalcev želi, da bi se družinica povečala še vsaj za enega. In to se bo očitno tudi zgodilo!

Vse, odkar sta Ryan Reynolds (40) in Blake Lively (29) 15. decembra na Hollywood Walk of Fame ceremoniji svetu prvič predstavila svoji čudoviti deklici – James (2) in Ines (5 mesecev), so oboževalci obsedeni s tem, kako čudovito izgleda slavna družina. In zelo verjetno je, da bo v klan Reynolds prišel vsaj še eden.

Vir blizu para je razkril, da “Ryan Reynolds in Blake Lively že razmišljata o tretjem otroku, ampak ga ne bosta spočela na tradicionalen način. Resno razmišljata o posvojitvi! Nista se še odločila, ali bosta otroka posvojila iz revne države ali iz domačega okolja, sta pa navdušena nad idejo, da rešita otroka iz strašnih okoliščin in ga razvajata z ljubeznijo in priložnostmi.”

In kot da to ni že sama po sebi dovolj kulska novica, je vir razkril tudi, da naj bi par razmišljal o posvojitvi fantka. Ne samo, da vplivni par razmišlja pouditi otroku v stiski lepše življenje, ampak si želita z majhnim fantkom tudi malo uravnotežiti razmerje med spoloma v družini, saj trenutno prevladujejo tri punce proti Ryanu.