Zakaj je Jessica Biel pred Met Galo 2024 potrebovala 9 kilogramov soli

Jessica Biel se je sinoči brez svojega moža Justina Timberlakea sprehodila po rdeči preprogi Met Gale 2024 v Metropolitan Museum of Art v New Yorku, saj je pevec trenutno na turneji Forget Tomorrow World Tour in je imel prav v ponedeljek zvečer nastop v San Joseju v Kaliforniji.

42-letna igralka pa je na kratko tudi pokazala, kako se je pripravljala na pomemben modni večer, ki je vključevalo kopanje v kadi z 9-imi kilogrami epsom soli.

Jessica je svoj nedeljski večer preživela v kadi polni vroče vode z devetimi kilogrami epsom soli, v kateri se je namakala 30 minut, kar je pokazala v TikTok videu.

@jessbiel While the kids are out partying, I am in soaking 🛁 #MetGala ♬ original sound – Jessica Biel

In zakaj je Jessica potrebovala takšno količino epsom soli? Epsom sol je znana po svojih številnih koristih na telo, med drugim zmanjšuje stres saj deluje sproščujoče in razstruplja telo. Spodbuja pa tudi cirkulacijo ter pomaga pri razstrupljanju in hujšanju, saj odvaja toksine iz telesa.

V kopeli z epsom soljo se nakamajo številni, ki si želijo izgubiti težo zarad odvečne vode v telesu in to je bil verjetno tudi razlog, zakaj se je zanjo pred Met Galo odločila Jessica.