fbpx

Zgladi in očisti kožo: FOREO je pravkar predstavil najnovejšo kolekcijo KIWI

FOREO, vodilna svetovna medicinska skin-tech blagovna znamka, je pravkar predstavil kolekcijo KIWI™ in tako nadaljeval švedsko tradicijo izdelave najboljših »sesalnih« izdelkov.

Kolekcijo KIWI™ sestavljata dva izdelka – KIWI™ derma, vakuumska naprava za diamantno mikrodermoabrazijo, ki zgladi teksturo kože in jo naredi bolj gladko, enakomernejšo in mlajšo ter bolj prefinjenega videza. Drugi izdelek je KIWI™, vakuumska naprava za odstranjevanje ogrcev, ki odstrani vse skrite (ali pa ne tako skrite) nečistoče iz por bolje, kot so to kadarkoli opravili običajni trakovi za čiščenje por.

Spoznajmo skupaj najnovejšo kolekcijo FOREO KIWI TM!

KIWI™ derma

KIWI™ derma je vakuumska naprava za diamantno mikrodermoabrazijo, ki povrne teksturo kože in jo naredi bolj gladko in enakomernejšo, zmanjša drobne linije ter poskrbi za mlajši videz. KIWI™ derma je prva naprava za mikrodermoabrazijo na svetu, ki ne potrebuje nadomestnih delov, saj so njene konice izdelane iz medicinskega jekla in diamantov Adamas. V nasprotju z drugimi izdelki v kategoriji te konice sčasoma ne postanejo gladke in tope, niti se ne poškodujejo. FOREOV izjemno higienski filter je narejen iz silikona, odpornega proti bakterijam, ki je neporozen, 100-odstotno vodoodporen in se hitro suši – kar pomeni, da lahko preprosto obrišete vso umazanijo, ki se nabere po tretmaju.

FOREO KIWI™ derma - Modna.si
FOREO KIWI™ derma

KIWI™ derma je bil skrbno razvit in preizkušen na tisočih obrazih z namenom oblikovanja popolno umerjene tehnologije vakuumskega sesanja – ki je nežna do kože, a učinkovita pri odstranjevanju nečistoč.

Vakuumsko sesanje ima ključno vlogo v procesu mikrodermoabrazije, saj povečuje njeno učinkovitost in koristi. Mikrodermoabrazija je neinvaziven postopek, ki nežno odstranjuje odmrle kožne celice in nečistoče, pospešuje prekrvavitev in proizvodnjo kolagena, medtem ko vakuumsko sesanje pomaga pri procesu pilinga, tako da takoj posesa zmehčane odmrle kožne celice s površine kože in iz por potegne nečistoče. S pospeševanjem prekrvavitve spodbuja tudi dostavo kisika in hranilnih snovi v kožne celice ter tako spodbudi proizvodnjo kolagena in podpre naravni proces celjenja kože.

KIWI™ derma lahko prilagodite s 6 stopnjami intenzivnosti glede na potrebe vaše kože na različnih predelih obraza. Napravi so priložene tri različne konice iz diamantov Adamas, ena za lažje zmanjšanje drobnih linij in trdovratnih nepravilnosti, druga za natančen piling predela T in zadnja za nežen piling lic in občutljivih predelov.

Tekstura kože in polt pred uporabo naprave KIWI TM derma in po njej - Modna.si
Tekstura kože in polt pred uporabo naprave KIWITM derma in po njej

Z napravo KIWI™ derma FOREO predstavlja vrhunski švedski tretmá za izboljšanje kože, saj gre za trojno tehnološko rešitev za reševanje težav s staranjem kože. Mikrodermoabrazija nežno odstrani mrtvo, poškodovano, neenakomerno zgornjo plast kože in tako razkrije svežo in sijočo plast pod njo. Popolno umerjeno sesanje »posesa« zamašene pore, tako da so popolnoma prečiščene in zmanjšane. Masaža T-Sonic™ izboljšuje mikrocirkulacijo in limfno drenažo, kar pomaga pri beljenju pigmentacije in zmanjšanju zabuhlosti.

KIWI™

FOREO KIWI - Modna.si
FOREO KIWI

KIWI™ je hitra, varna in učinkovita naprava, ki uporablja popolno umerjeno vakuumsko sesanje in modro LED-lučko za nežno, a učinkovito odstranjevanje globoko ukoreninjenih ogrcev, belih ogrcev, maščobe in drugih nečistoč, ki so obtičale v porah, hkrati pa uničuje preostale bakterije, ki povzročajo akne. Ta naprava potiska v pozabo neučinkovite trakove za nos in pripomočke za odstranjevanje mozoljev, ki ne uspejo odstraniti globoko ukoreninjenih ogrcev. KIWI™ vam bo v nekaj minutah zagotovil bolj čisto kožo in preprečil nastajanje novih mozoljev zahvaljujoč modri LED-lučki, ki uniči preostale bakterije pod kožo. Opazili boste tudi zmanjšanje velikosti por, saj se bodo razširjene pore vrnile na običajno velikost, potem ko boste odstranili nečistoče iz njihovih globin. Ker bo naprava očistila pore, kar pomaga, da se začasno odprejo, bo aktivnim sestavinam v katerikoli negi, ki jo boste uporabili pozneje, omogočila, da prodrejo globlje v kožo in tako postanejo še bolj učinkovite.

Nova kolekcija je na voljo na foreo.com in pri uradnih partnerjih.